עדכונים:

פוסטים: 355

החל מדצמבר 2013

היא גבוהה וריחנית, עדינה וטעימה, יושבת על תחתית פריכה ומדיפה ניחוחות חג. כן, היא מלוחה והיא טעימה.

24/05/2015

את המתכון הזה ראיתי ב7 ימים במדור של אהרוני,שינוי בחומרי הגלם בתחתית ובשינוי כמות הגבינות, הביאה לתוצאה נהדרת- תיהנו.

חומרים לתחתית: תבנית בקוטר    24 קפיצית

1 כוס קמח תירס

1 כוס אבקת שקדים

10 עלי מרווה חתוכים

100 גר’ חמאה רכה

מלח ולפלפל שחור גרוס גס

חומרים למלית:

500 גר’ ריקוטה

1 מיכל יוגורט 5%

4 ביצים

4 כפות שמן זית

6 שיני שום-כתושים

מלח,פלפל שחור גרוס גס גר’ צ’דר כתום מגורר

100 גר’ בולגרית עדינה 5%

3 כפות קורנפלור

1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

על העוגה:

10 פרוסות חציל עגולות,בעובי 1/2 סמ’

צעט שמן זית

מלח גס+ פלפל שחור גרוס גס

הכנה:

1. מערבבים את החומרים של המלית לתערובת אחידה משטחים ומהדקים התערובת בתבנית משומנת.

2. בקערה לערבב את הגבינות ,ביצים,שמן זית ואחר מוסיפים את הקורנפלור. ולצקת לתבנית.

3. למרוח את פרוסות החציל בשמן זית,לסדר על תערובת הגבינות כמו רעפים, ולפזר מעל מלח ופלפל שחור גרוס גס.

ולתנור בחום 200 מע’ ל -10 דק’.

ואחר להוריד ל-150 מע’ ולאפות 50-60 דק’.

תיהנוחצילים וגבינות

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה