עדכונים:

פוסטים: 356

החל מדצמבר 2013

אני מבית פולני, כן..כן… ואפילו גאה. אוהבת את האוכל הפשוט (טוב אוהבת גם גורמה :) )ודווקא המרק שתמיד אכלנו ,חורף וקיץ עושה לי טוב בנשמה. יש את הטעם של אימא, יש את טעם המרק של דודה נעמי ז”ל שתמיד תמיד הכניסה בשר בקר בתחילת הבישול ויש את הטעם של מטבח הצבאי שתמיד תמיד השומן צף מעלה ואמת, די טפל….

11/05/2015

מרק עוףחומרים:

2 יחידות של כרעיים ללא עור,

7 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים,

2 קולורבי קלופים  ופרוסים,

צרור של פטרוזיליה,

צרור של שמיר,

למי שאוהב 2 כפות מרק עוף ללא חומרים משמרים

מלח + פלפל לבן – לפי הטעם.

הכנה:

את הכרעיים לבשל 20 דק’ כשכל הג’יפה צף למעלה, לשפוך את המים ולמלא במים קרים נקיים,

להוסיף את כל הירקות להוציא הירק.

לאחר הרתיחה להוסיף את הירק ולתבל.

שעתים על האש- להבה נמוכה מאוד

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה