עדכונים:

פוסטים: 342

החל מדצמבר 2013

אני אוהבת עוגות תפוחים מכל הסוגים ובשילובים מעניינים , עוגת מוצלחת ומומלצת מ-אוד

11/03/2015

עוגת תפוחים עם גבינהחומרים:

100 גר’ חמאה בטמפרטורת החדר

200 גר’ גבינת שמנת 5%

1 כוס סוכר

1 כפת תמצית וניל

גרדת לימון מלימון אחד

2 ביצים

11/2 קמח + 1 א. אפייה

לתערובת התפוחים:

3 תפוחים גדולים

2 כפות מיץ לימון

1/4 כוס סוכר

1 כפית קורנפלור

1 כף קינמון

 

הכנה:

במיקסר- חמאה, גבינה, סוכר, וניל וגרדת לימון- 8 דק’ ערבוב

להוסיף ביצים

להוסיף קמח+ א.אפייה ולהמשיך לערבל במהירות נמוכה

את התפוחים לקלוף ולחתוך לקוביות,להזליף מיץ לימון קורנפלור וקינמון ולערבב.

להוסיף לבלילת הגבינה ולערבב בעדינות.

להעביר לתבנית 24 משומנת ולתנור 60 דק’ חום 180 מע’.

לפני ההגשה לנפות מעל אבקת סוכר.

תיהנו

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה