עדכונים:

פוסטים: 356

החל מדצמבר 2013

כשאני רואה/מקבלת מתכון חדש, תמיד ,המתכון מקבל שם חדש .ועכשיו אצלי זו העוגה של תמר מצ”ב עוגה קלילה וטעימה והקרמל עושה בעצם את כל הטעם. מקור המתכון לייזה

14/05/2019

עוגת גבינה וקרמל

לחמם תנור ל- 170 מעלות

עוגת גבינה וקרמל2

תבנית מלבנית – אינגליש , חד פעמי הולך נפלא.

לקרמל:
1 כוס סוכר לבן

לבלילה:
4 ביצים
קופסת שימורים חלב מרוכז כ-350 גר’
כוס ורבע חלב
גבינת שמנת – מארז הכנתי עם נפולאון 16%
3/4 כוס קוקוס  טחון

הכנה:
1. בסיר קטן -כוס סוכר ללא תוספת מים על להבה קטנה עד שהסוכר אט אט מקבל צבע חום יפה. לא לערבב .לקח לי 30 דק’.
2.להעביר לתבנית אינגליש ולנענע בעדינות על מנת שדפנות התבנית יקבלו גם את הקרמל  .
3.  את חומרי הבלילה  נשפוך לתבנית המקורמלת
4. את התבנית להניח בתבנית עם מים ולהכניס לתנור שחומם מראש
5. 170 מעלות כ-45 דק’
6. יש לקרר את העוגה ואחר להכניס למקרר לכמה שעות
7. לפני הגשה, להעביר סכין סביב ולהפוך על צלחת הגשה (להניח צלחת על התבנית ולהפוך בזהירות).

תיהנו

עוגת גבינה וקרמל

 

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה