עדכונים:

פוסטים: 354

החל מדצמבר 2013

מידי שנה לקראת טו בשבט, אנו מתארחים בביתו של יובל בר-נר וניהנים ממעשה ידי השף חגי לרנר. השנה, אירח אותנו בית ספר דנון, מרכז ללמודי קולינריה בנמל תל אביב.

02/02/2019

אגסים1

ישראל מעצמה לא קטנה בצריכת אגסים, אממה לא מספיק לנו ולכן מידי שנה מיובאים לארץ אגסים מאירופה ומצפון ארה”ב. 

אגסים מרק 2

אנו נפגשים מידי שנה עם יובל בר נר  והשף חגי לרנר שבזכותם יש לנו ידע רב באגסים וכמובן מתכונים מעניינים .

אגסים3

 

 

אגסים4יובל

מאגסים5

יובל בר נר מייצג בארץ את מועצת האגסים האמריקאית  ואנו זכינו.

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה