הבלוג של חגית תגורי

לאכול, ליהנות ולפרגן

עדכונים:

פוסטים: 359

החל מדצמבר 2013

מקפיא יש, חומרים יש, אז מאלתרת. יצא פגז

05/03/2017

ברוקוליכרובית4

חומרים:

1 שקית כרובית

1 שקית ברוקולי

3 שיני שום כתוש

פלפל שחור גרוס גס

מלח לי הטעם

קארי

1 מכל מי קוקוס

2 כפות שמן שומשום

1/2 כוס סויה

100 גר’ גבינת “כפיר” מעושנת – מגוררת

3 ביצים טרופות.

הכנה:

בתבנית עגולה לסדר את הכרובית (מופשרת)

לפזר את ה”גבינה” מעל

ברוקוליכרובית1

את הברוקולי לרסק או במג’ימיקס או עם “מקל”

להוסיף ביצים

להוסיף תבלינים ומי קוקוס

לשפוך מעל הכרובית.

ברוקוליכרובית2

בעזרת מזלג/סכין לערבב קלות על מנת שהברוקולי יגיע גם לתחתית.

לאפות ב180 מעלות עד שמזהיב יפה יפה.

ברוקוליכרובית3

תיהנו

עוד מהבלוג של חגית תגורי

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה