עדכונים:

פוסטים: 355

החל מדצמבר 2013

תפוחים כבר אמרנו ,זו תהיה מנת הקינוח שלכם לראש השנה .

15/02/2017

תפוחים4טארט טאטן אישי (8 מנות) באדיבות שף חגי לרנר ויובל בר-נר

חומרי גלם

8 תפוחים  – פינק ליידי,  גרני סמית

180 גרם סוכר

120 גרם חמאה

כף מים

חצי קילו בצק עלים מוכן ( על בסיס חמאה)

שמנת חמוצה להגשה

8 תבניות אלומיניום חד פעמיות בקוטר 7 ס”מ

אופן ההכנה:

מכינים קרמל מהסוכר והמים במחבת, מוסיפים את החמאה וממיסים מחוץ לאש.

מחלקים את הקרמל לתבניות האלומיניום באופן שווה.

קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה בעזרת תפוחן, אך שומרים אותם שלמים. מניחים כל תפוח בתבנית עם קרמל ואופים בחום של 170 מעלות למשך 45 דקות לערך, עד שהתפוחים האמריקאים רכים ומשחימים מעט.

תפוחים3

אופים יריעת  בצק עלים בין שתי תבניות וניירות אפיה, עד הזהבה יפה (30 דקות בחום של 150 מעלות לערך). לאחר קירור קורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ מהבצק  האפוי.

מניחים דסקית בצק על תבנית האלומיניום, הופכים כך שהתפוח יהיה על הבצק ומגישים עם שמנת חמוצה לצדו.

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה