עדכונים:

פוסטים: 355

החל מדצמבר 2013

עוגה ביתית פשוטה ומרעננת- בטעם, בצבע ובניחוח הלימוני. העוגה לחה ורכה.

11/02/2017

עוגת לימון

לחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.

תבנית “אינגליש” משומנת

חומרים:

4 ביצים

1 כוס סוכר

קמצוץ מלח

קליפה מגוררת מלימון אחד

1/2 כוס מיץ לימון טרי

1 כוס ו3/4 קמח תופח “פרמיום” שופרסל

קמח שופרסל

1/2 כוס יוגורט 3%-5%

75 גר’ חמאה מומסת

הכנה:

בקערת המערבל להקציף את הביצים, סוכר ומלח- 3 דק’

להוסיף גרדת לימון ומיץ לימון.

להוסיף את הקמח ולערבל לתערובת אחידה.

להוסיף את החמאה והיוגורט ולקבל בעדינות.

להעביר לתבנית ולאפות 60 דקות.

לצנן את העוגה ולבזוק אבקת סוכר מעלה.

תיהנו

 

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה