הבלוג של חגית תגורי

לאכול, ליהנות ולפרגן

עדכונים:

פוסטים: 359

החל מדצמבר 2013

העוגה הנהדרת הזו הופיע בחיי בגיל 13 ועדין אותו טעם נהדר, תודה לגי’נט

29/01/2017

גבינהתגורי

לחמם תנור ל 160 מעלות . תבנית 26/28 משומנת

חומרים:

3 קופסאות גבינה 5%

כוס וחצי סוכר

5 ביצים

1 כף תמצית וניל איכותית

1 שמנת חמוצה- אפשר להמיר ליוגורט

4 כפות קמח

הכנה:

להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר.

בקערה- לערבב בעזרת מקצף ידני , סוכר, חלמונים, וניל, גבינה, שמנת/יוגורט  .

להוסיף את הקמח , לערבב ולהוסיף את החלבונים ב שלוש פעמים בעדינות

להעביר לתבנית 26/28 משומנת.

ולאפות שעה.

 

עוד מהבלוג של חגית תגורי

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה