הבלוג של חגית תגורי

לאכול, ליהנות ולפרגן

עדכונים:

פוסטים: 359

החל מדצמבר 2013

חורף, הכי אוהבת מתכונים קלים שמחממים את הגוף, אז יאללה למטבח

03/01/2017

בטטה3

חומרים:

 

2 בטטות חתוכות לריבועים

2 ביצים

1 בצל חתוך לרבועים

1 שמנת מתובלת, אני בחרתי בשמנת עם גבינות -9% שומן

גבינת פרמז’נו מגוררת ,

מעט אגוז מוסקט

מלח+ פלפל שחור גרוס גס

וכמה גבעולי טימין

1 כף סילאן

1 כפית שמן

 

הכנה:

 

את הבטטה לאפות בתנור עם מעט סילאן מעלה.

את הבצל לטגן קלות במעט שמן – אפשרי תרסיס שמן

בקערה נפרדת- ביצים + שמנת מתוקה 9% אין צורך ביותר.

בטטה1

לתבל, (אפשר להוסיף : שבבי בצל, פיטריות

את הבצל לערבב קלות עם הבטטה ולהניח בתבנית,

מעל לשפוך את הביצים והשמנת ומעל את הפרמז’נו .

בטטה2

לתנור ל170 מעלות , עד שמזהיב יפה יפה

 

עוד מהבלוג של חגית תגורי

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה