הבלוג של חגית תגורי

לאכול, ליהנות ולפרגן

עדכונים:

פוסטים: 359

החל מדצמבר 2013

לחם זו אהבה שלי, משמוש הבצק וריח השמרים עושים לי את זה, השתמשתי בקמחים המעולים של שופרסל, מומלץ בחום ובטעם.

16/02/2016

לחם שופרסל

חומרים:

1/2 ק”ג קמח מלא 1/2 ק”ג קמח לבן המיועד לאפיית לחם

1 שקית שמרית
2
כפות מלח
4
כפות סוכר חום
1
ביצה
חצי כוס שמן
1
שקית בצל מטוגן
מים – כמה שתופס (כין כוס וחצי ל- 2)

לתוך הקמח מערבבים את השמרית והסוכר, מוסיפים את הביצה, השמן והמים ומתחילים ללוש במיקסר.

מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק חלק וגמיש
להוסיף את הבצל ולהתפיח שעה.
אחר ללוש שוב ולתת התפחה נוספת של 30-40 דקתלוי במזג האוויר

למרוח בביצה ולפזר ,שומשום, קצח, כדאי לעשות חריצים בלחם.

185
מע’ 30 דק’ או עד שמזהיב .

אפשר להוסיף חופן של קימל

עוד מהבלוג של חגית תגורי

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה