הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 345

החל מיוני 2010

    ארכיון למרץ, 2018

  • הגרגרנית

    אביב הגיע פסח בא

    תצוגה מקדימה

    פסח כאן ואתם כבר מכירים את המסורת: הצעה לארוחה שלמה מלווה ביין. הפעם האביב נכנס לי לכל צלחת, ממרק אביבי, דרך שומר ממולא ועד לעוגת שוקולד עסיסית ונהדרת שקשה להפסיק לאכול ממנה. ובין לבין, יינות שולחניים מצויינים במחיר שוה לכל נפש. אפשר לצאת לחירות!...

    תגובות

    פורסם לפני 1 year
  • הגרגרנית

    בחזרה לסבנטיז

    תצוגה מקדימה

    רולדה פטריות היא מנה הכי סבנטיז שיש, כשעוד לא דאגו לכמויות הגבינה והחמאה ומוקרם היה שיא האופנה. ואם סבנטיז, למה לא להקשיב למוזיקה של אז, זו שעושה חשק לקום ולרקוד דיסקו!...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 1 year

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה