הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 345

החל מיוני 2010

    ארכיון לינואר, 2018

  • הגרגרנית

    חלמונים כבושים

    Thumbnail

    תראו את הצבע הזרחני הזה. הכי שווה לכבוש חלמוני ביצה וזה גם כל כך קל. חלמון אחד כזה מעניק לכל מנה טעמי אומאמי עשירים שמתחשק רק עוד ועוד. פסטה, ירקות צלויים, בשר ואפילו טוסט חמאה. מתוק-מלוח ממכר. והבונוס, מיני-מתכון לחלבונים....

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • הגרגרנית

    עוגיות לאהבה ולרצח

    Thumbnail

    אחרי שקראתי בהנאה את הספר "מתכונים לאהבה ולרצח" הכנתי עוגיות ראסקס שהופיעו בו, מהסוג שטובלים בתה או בקפה. ספר חמוד ועוגיות טעימות הן שילוב מושלם. ברור....

    תגובות

    פורסם לפני 3 years

טופ 20 - בלוגים