הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 329

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לנובמבר, 2016

  • הגרגרנית

    ערמונים בצפון ודרום

    תצוגה מקדימה

    עלילתו של הספר "צפון ודרום" מאת אליזבת גאסקל מתרחשת בתקופה הויקטוריאנית ובמרכזה עלמה צעירה שעוברת טלטלות פיזיות ורגשיות, כולל התאהבות בלתי צפויה, כשהיא עוברת מהדרום האריסטוקרטי לצפון התעשייתי. הקריאה בספר הביאה אותי לחפש מתכון לקינוח רושם שהיה נהוג להגיש בסעודות בבתי האצילים - פרפה ערמונים הכי וואו!...

    תגובות

    פורסם לפני 10 months
  • הגרגרנית

    אין רגע דל לחרדל

    תצוגה מקדימה

    היום, כשאנחנו משתדלים להימנע מחומרים משמרים ומכינים פסטרמה ביתית וחומוס בבית, למה בעצם לא חרדל? זרעי החרדל הצהובים הופכים לממרח טעים וארומטי. שווה לכם לנסות! וגם - קוקטייל גריי גוס ושמפניה מנצח בפסטיבל ראונד טייבלס, שהופך כל ארוחה לחגיגה. ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 11 months
  • הגרגרנית

    מה עושים עם אתרוג שנשאר מסוכות?

    תצוגה מקדימה

    נו באמת, אז מה? מסתבר שאפשר להכין כמה מעדנים נפלאים עם אתרוגים, ביניהם את מנת האורז המתובלת הזו. מנה צמחונית, טבעונית, חמה ונהדרת לסתיו שמתחיל את צעדיו כעת....

    תגובות

    פורסם לפני 11 months

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה