הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 318

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לאוגוסט, 2015

  • הגרגרנית

    לחמניות לבית הספר

    תצוגה מקדימה

    אוטוטו האחד בספטמבר והילדים חוזרים למסגרות הלימוד. מדגימה ביתית, גם אם לא מובהקת סטטיסטית, נדמה שנמאס להם כבר מהחופשה הארוכה הזו והם מתרגשים לחזור לבית הספר, לפגוש את החברים והמורים. קצת פחות הם שמחים לקראת המבחנים ושיעורי הבית, אבל אם זה מה שצריך… ארוחת העשר (חשבתם על כמה שזה מושרש אצלנו הביטוי הזה? בכלל לא ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • הגרגרנית

    דון יפני

    תצוגה מקדימה

    כשחם ומהביל בחוץ, אני נזכרת דווקא במנה יפנית טעימה שאכלתי במסעדת ראמן בניו יורק. דונבורי (או בקיצור, דון) היא מנת אורז ומעליה תוספות שונות ורטבים. אז הנה מתכון לדון טונה נאה, שהוא בעצם סוג של סושי מפורק. לחיי המינימליזם היפני ובתקווה לימים צוננים!...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר