הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 333

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לפברואר, 2014

  • הגרגרנית

    פופינה מבפנים

    תצוגה מקדימה

    היה לי העונג להשתתף באחד האירועים של “מסעדות מבפנים“, חגיגה קולינרית המתקיימת זו הפעם השניה בתל אביב ומאפשרת לאנשים מבחוץ להיכנס למטבחים של מסעדות, כדי להבין קצת יותר טוב מה מתחולל “מאחורי הקלעים” של כל מנה. פגישה עם השף ועם הצוות שלו, חומרי הגלם, הבנת האתגרים שעומדים בפניהם ושמיעה על סיפורי ההצלחה היא קודם כל ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • הגרגרנית

    סיפור אוכל איטלקי

    תצוגה מקדימה

    הגרגרנית פגשה את מיכל לוי, אשר חזרה לפני כשנה מאיטליה, שם עבדה כשף וסומליה במסעדת מלון בוטיק עם חווה חקלאית צמודה. מיכל מביאה איתה את רוח הקולינריה האיטלקית גם לארוחות שהיא מבשלת לאנשים. מי אמר סלואו פוד? ברור שהיה טעים!...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • הגרגרנית

    פה ושם בשוק מחנה יהודה

    תצוגה מקדימה

    יוצא לי לאחרונה לנסוע די הרבה לירושלים, יחסית לתלאביבית אוהבת בית שכמוני. חשבתי שהגיע הזמן שגם אהנה מהסידור הזה. כבסיס בחרתי את שוק מחנה יהודה (בינינו, היה קשה לבחור אחרת), אבל רציתי הפעם דווקא לדווח על מה שקורה מסביב לו. הרי אני סומכת עליכם לגמרי בכל הקשור בירקות ופירות, גבינות, חלבה וממתקים… נגיד שהגעתם בבוקר ...

  • הגרגרנית

    בורקס גרסת מולדובה

    תצוגה מקדימה

    החיים מזמנים לנו הפתעות. אחת כזו היתה לי הבוקר, כאשר נפגשתי עם ס’ להכנת מאפים ממולאים, בורקס גרסת מולדובה. בסה”כ ביקשתי את המתכון בטלפון. ס’ החליטה שאני צריכה ללמוד איך באמת מכינים אותו והציעה שתגיע אלי הביתה להראות לי. בדיעבד, אין מה להגיד – הבחורה לגמרי צדקה. אין מצב שהייתי יודעת ללוש, לגלגל, למתוח ולמלא ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה