הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 324

עוקבים: 248

החל מיוני 2010

    ארכיון לינואר, 2014

  • הגרגרנית

    הפוסט ה-200 ויום האם בסיר קארי אחד

    תצוגה מקדימה

    200? 200! איך כבר הגעתי לפוסט מספר מאתיים? כנראה הזמן עובר מהר כשנהנים…  ואם בחגיגות עסקינן, הנה טפח שאגלה לכם על עצמי (ברור שמיד מכסה טפחיים) – יש לי עניין עם אוכל אסיאתי. בקטע טוב, זאת אומרת. משהו בסחרור הטעמים בפה, חמוץ-מתוק-מלוח-חריף, במרקמים קשה-רך-מתפצח והריח בכלל! קארי הוא מן תבשיל עשיר שתמצאו במזרח בכל מיני ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • הגרגרנית

    "מלאכת ההכנה האמיתית של הסנדביץ'"

    תצוגה מקדימה

    לאחר שאת הפוסט הקודם הקדשתי ללחם השאור האהוב עלי, די מתבקש שגם אשתמש בו… חשבתי שיהיה נעים, במקום ארוחת הערב המשעממת לעייפה של לחם-קוטג’-חביתה-עגבניה, לערוך את השולחן עם כריכים פתוחים ומושקעים, בדומה לטארטינים שאני כל כך אוהבת לאכול במאפיית פואלן בפריז (המלצה בפוסט הקודם). תאווה לעיניים! הכל מתחיל בלחם טרי, עם קרום מתפצח ופנים...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • הגרגרנית

    שאור, הטמגוצ'י החדש שלי

    תצוגה מקדימה

    לא האמנתי שאעשה זאת לעצמי אבל זה קרה ערב בהיר אחד. בלי לחשוב יותר מדי במה זה כרוך, התפתיתי והבאתי הביתה שאור (ותודה לאלון). וואחד אחריות! לא יודעת אם אתם יודעים, אבל פעם בשבוע יש להאכיל את היצור הרעב הזה בארוחה של קמח ומים ואם לא מאכילים ומטפלים בו כראוי, הוא לא ממשיך לחיות ולהעניק ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה