הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 326

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לדצמבר, 2013

  • הגרגרנית

    בליני, לחיים בוורוד

    תצוגה מקדימה

    הנה מסתיימת לה עוד שנה. בקושי הספקתי להתרגל לכתוב “2013″, והנה צריך להתרגל לשנה חדשה. ברור שסיבה למסיבה! ומה הכי מתאים לחגיגת סילבסטר / ערב השנה החדשה אם לא בליני משובחים (הוגים Blini, בשונה מקוקטייל ה-Bellini). בליני דומים לאחיהם הבלינצ’ס, הקרפ או הפנקייק והם מהווים חלק מהמטבח הרוסי המסורתי, שם הם מוגשים באירועים חגיגיים כבר...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • הגרגרנית

    הסלט הכי בריא בעולם

    תצוגה מקדימה

    השבוע נזכרתי בשיעורי כלכלת בית שהיו נהוגים פעם בבתי הספר היסודיים. לילדה היו שיעורי בית בנושא תזונה ובריאות. המשימה היתה להכין את המאכל הכי בריא שאפשר. ניסינו לחשוב יחד על הגדרות של בריאות ומה הן אומרות והחלטנו ללכת על ה-Superfoods, או כמו שהם קרויים בשפה העברית, מזונות-על. בעצם, אמזונות-על… מזונות-על הם מזונות בריאים מאוד לגופנו, ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • הגרגרנית

    שלושה כוכבי מישלן

    תצוגה מקדימה

    המדריך למסעדות ולמלונות של חברת מישלן, בעל הכריכה האדומה המפורסמת, יוצא לאור כבר למעלה מ-100 שנה. כידוע, המדריך מדרג את המקומות באמצעות כוכבים (אחד, שניים או שלושה), מה שיכול להשפיע מאוד על סיכויי ההצלחה של מסעדה. הכל החל בשנת 1900, כאשר חברת הצמיגים מישלן הפיקה וחילקה מתנה לנהגים מדריך מפות של צרפת, שכלל גם הוראות ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • הגרגרנית

    טופולופומפו היקרה,

    תצוגה מקדימה

    “אנחנו שמחים שהגעתם לטופולופומפו, מטבח האש של אבי קונפורטי, טופולופומפו מזמנת לבאים חוויה ראשונה מסוגה. מטבח אש אסיאתי העושה שימוש בטכניקות לבישול, צליה וטיגון באש, שנאספו ברחבי אסיה והמזרח הרחוק. טופולופומפו, האש בוערת, מוזמנים לשולחן”. זו הפתיחה מלאת הפאתוס ששומעים כאשר מתקשרים למסעדה להזמין שולחן. בתוספת עם השמועות על...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה