הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 329

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לספטמבר, 2013

  • הגרגרנית

    סלט קינואה של בין החגים

    תצוגה מקדימה

    גם לי יש גבולות! כמה קיבולת יש לו לבנאדם. דוחס, דוחס ועוד דוחס. החגים האלה מילאו אותי עד גדותיי, עד שאמרתי די! חייבת הפסקה קצת מהגפילטע, מרק העוף, הכבד הקצוץ, הבשר והקציצות, העוף, תפוחי האדמה ורק עוד כף אחת מהאורז עם הצימוקים ותטעמי מהעוגה או הגלידה, שלא לדבר על הקציפה. שבעתי לגמרי, אבל לגמרי! מזל שיש ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • הגרגרנית

    טארט תפוחי עץ ומרציפן לשנה טובה

    תצוגה מקדימה

    עוד יומיים השנה נגמרת וגם אני, שמתנהלת רוב ימות השנה לפי לוח התאריכים הגרגוריאני, מתרגשת כשמגיע ראש השנה העברי. יש בזמן הזה סוג של חשבון נפש וסיכום, מה היה, מה לא היה, מה יהיה. מבטיחה לעצמי כל מיני הבטחות לסדר, שלום ובטחון שספק אם יתקיימו גם השנה. מה הבנאדם מנסה לעשות בחייו? סה”כ לקום בבוקר, ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • הגרגרנית

    עוגת יוגורט עסיסית

    תצוגה מקדימה

    עוגת יוגורט עם טעם מתוק-חמצמץ מקבלת טעם קצת שונה ומעניין כשמוסיפים לה פירות, גרידת לימון או שוקלד...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 4 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה