הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 320

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לנובמבר, 2012

  • הגרגרנית

    שלוש פעמים חלב, בבקשה!

    תצוגה מקדימה

    כמעט שכחנו, אבל עד לפני זמן קצר היו בחירות לנשיאות בארה”ב והיא היתה במרכז מעינינו. מלבד הסופה סנדי דיברו שם הרבה על מיעוטים ועל ההשפעה שלהם על תוצאות הבחירות. אולי בגלל זה מאוד התחשק לי לחגוג את בחירתו של אובמה עם עוגה שהגיעה לארה”ב עם המיעוט ההיספאני. חוץ מזה, האמריקאים חוגגים היום את חג ההודיה ולנו ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    קוריאה בחמישה צבעים

    תצוגה מקדימה

    מה אתם יודעים על קוריאה? חוץ מהעובדה שקיימות שתי מדינות בשם הזה ,שהמרחק הפיזי ביניהן נמצא ביחס הפוך לאופי חיים המתנהלים בהן? ואולי הכל רק פוליטיקה ומתחת לכל זה חיים אנשים רגילים, כמוני וכמוכם, שישנים, עובדים ואוכלים? ואם עסקינן באוכל (הרי לשם כך התכנסנו), אנשים רבים טועים לחשוב שאוכל סיני הוא המייצג של כל האוכל במזרח ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    שוק יפו בנמל

    תצוגה מקדימה

    לפני כשלושה חודשים נפתח בנמל יפו שוק אוכל חדש. בכלל, המתחם שם מתחדש ולמתחם “נא לגעת” הותיק יחסית (לא יודעים מה זה? קפצו למטה ל”שוונץ”) נוספו בשנה האחרונה גם גלריות אמנות, מסעדת “יונה”, בית הקפה “לאב איט”, חנות הספרים סטימצקי ועוד. אני מחבבת את העיצוב של הנמל, בעיקר את הכניסה הנעימה אליו עם השלטים הקבועים ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    שמרים, סיפור אהבה

    תצוגה מקדימה

    ככה זה כשאתם אוהבים מאוד לאכול וגם אוהבים לקרוא – אתה (אני) מוצא את עצמך קורא מתכונים ולאו דווקא בשפות שאתה מבין. אז עברית “קטן עלי”, עם אנגלית אין לי בעיה, גם לא עם צרפתית. אבל מה קורה כשאתה קורא מגזין ב… גרמנית? האם השפה היא מחסום גבוה מדי למעבר, כשמדובר במתכון שנראה לך טעים? ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר