הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 323

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לאוגוסט, 2012

  • הגרגרנית

    עוגיות בורקס? יש דבר כזה! (וגם שוונץ על יום הבלוג הבינלאומי)

    תצוגה מקדימה

    לפני כשבוע נפגשנו כמה בלוגרי אוכל שכותבים ב”סלונה” לשיחה משותפת. תמיד מעניין להכיר את מי שעומד מאחורי הדמות הבלוגרית שלו. אני כנראה דינוזאורית מדופלמת; לא יכולה להחליף לגמרי את המגע האישי בזה הוירטואלי. אתם בטח יכולים לדמיין איך נראה השולחן בחדר בו נפגשנו: עוגות, עוגיות, פשטידות ושאר פיתויים קולינאריים. הבטחתי לשתף במתכון...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    כתב הגנה על טארט שוקולד מושחת

    תצוגה מקדימה

    כן אדוני השופט, יש רגעים שהבנאדם נותן לחיים לפתות אותו לדברים שהוא יודע שהוא יצטער עליהם אחר כך. לאוהבת בצקים שכמוני, למשל, לקבל מתנה קמח זה אקדח שמופיע במערכה הראשונה, זה מסוג הדברים שרשום עליהם באותיות קידוש לבנה את המילה “לא” ובכל זאת, קלה לפיתוי שכמוני נופלת בפח. כי הרי אנחנו יודעים מה קורה אחר ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    קפיצה קטנה לתאילנד

    תצוגה מקדימה

    בשבוע האחרון התפוצה התאילנדית כיכבה אצלי בצלחת, והיה אפשר לחשוב שמדובר בעדה הגדולה ביותר פה בארץ. זה התחיל בארוחת יום הולדת לבנות המשפחה שנחגגה בבית התאילנדי והיתה טעימה להפליא (כרגיל). זה המשיך בשבוע תאילנד בשוק הנמל, עם מנות שבישלו שפיות תאילנדיות במטבח של השף יוסי שטרית ב”קיטשן מרקט“. במקרה הזה קצת התאכזבנו מכך שלא כל ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    עונת המלפפונים

    תצוגה מקדימה

    כפולניה, אני יודעת שסבל (מסוים) הוא מנת חיינו, אבל מצד שני יש גם הנאות קטנות פה ושם. הנה למשל, לאחרונה היתה לי חוויה מאוד טעימה. האמת, מאוד מאוד טעימה. בושי, הלא היא בשמת, ערכה לבנות “מועדון הטועמות” של יקבי כרמל סדנת בישול במטבח שלה עצמה (אולי בגלל זה קוראים לעסק שלה “במטבח אצל בושי“, דא?) ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה