הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 318

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון ליולי, 2012

  • הגרגרנית

    טרטופו, משחק ילדים

    תצוגה מקדימה

    החופש הגדול צובר תאוצה ואחרי ארבעה שבועות של קייטנה/ מחנה צופים/ שינה אצל קרובים/ שינת חברים אצלנו, נשארו לנו רק עוד…  4 שבועות של שכרון חושים. על משקל המשפט הידוע: חום, יזע ודמעות (בשיבוש קייצי). אני מתמחה בנושא “חפש מה אפשר לעשות במזגן, לא כולל קניונים או מחשב”. המטבח כל כך קרוב ויש בו מזגן, ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    הקוראת בקפה

    תצוגה מקדימה

    כל בוקר אני חייבת לקרוא באיזה שהוא קפה כדי להתעורר. אני יודעת, מדובר בהרגל (מגונה או שלא), אבל בלי קפה, הבוקר שלי לא מסתדר. עם או בלי חלב, קר או חם, אני מהסוג שאוהב את הקפה שלו בטעם של קפה (קפה בטעמים? לא אני). ואם כבר קפה, בואו נפתח את סוגית ה”איפה שותים קפה”. למצוא את ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    קצוץ דק דק

    תצוגה מקדימה

    השמש קופחת מעל והלחות מרקיעה שחקים. איכשהוא תמיד אני שוכחת איך זה פה בקיץ… כשאין הרבה תיאבון למאכלים כבדים, סלט הוא הפתרון האולטימטיבי. הנה כמה רעיונות לסלטים שיכולים להוות ארוחת צהריים מלאה או כתוספת לארוחת ערב. במגוון צבעים או גדלים, בפרוסות או בקוביות, רק לא לחתוך את האצבעות. סלט עגבניות שרי עגבניית שרי היא אמנם ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    ספגטי ולא מפסטה

    תצוגה מקדימה

    בחיפושיי אחרי ירק מעניין לאכול בימי הקיץ הטרופים, נתקלתי בדלעת מיוחדת במינה. במשפחת הדלועים יש הרבה סוגים, חלקם נפוצים בישראל ואחרים פחות. דלעות כתומות גדולות הן תושבות ותיקות במקומותינו וגם את דלעת הערמונים היפה והמתקתקה אני מכירה. הכרתי לאחרונה אצל הירקנים גם דלעות עגלגלות בצבע כתום כהה, אבל דלעת הספגטי טרם נכנסה אלי למטבח....

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    מי יתנני אואזיס במדבר

    תצוגה מקדימה

    על “אואזיס” שמעתי כבר מזמן והייתי סקרנית לפגוש את השפית של המקום, רימה אולברה. עד לפני כמה חודשים היא נהגה לארח אצלה בבית אנשים לארוחות ערב של תענוגות והגשמת פנטזיות. עכשיו, אחרי שהכרתי את קרסטין רודג’רס, בעלת מסעדה ביתית בלונדון ובלוגרית אוכל (ראו פוסט קודם), אני מבינה עד כמה האופציה של הפעלת מסעדה בבית היא הגיונית (מי ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    מעשה בחמישה בלוגרים

    תצוגה מקדימה

    אתמול נסעו מכאן חמישה בלוגרים של אוכל, לאחר שבוע של שכרון חושים Israeli-style ובעיקר הרבה אוכל. קינטיס, החברה שארחה אותם, היא חברה הפועלת ללא מטרות רווח, ששמה לה למטרה לקדם הן את תדמיתה של ישראל לא רק כמקום של הסכסוך הישראלי-פלשתיני והן את תדמיתם של הישראלים לאו דווקא כאגרסיביים ושושואיסטים. האם זה אפשרי? הדרך שהיא ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר