הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 326

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לאפריל, 2012

  • הגרגרנית

    באש יעלה כקורבן

    תצוגה מקדימה

    יום העצמאות ה-64 של מדינת ישראל עומד בפתח, מעבר למשוכות ימי הזכרון. בשבילי מדובר במשוכות די גבוהות, כמי שרגליים ארוכות ועור עבה אינן חלק מהמפרט הגופני שלה. לאחר כמה ימים של משיכת אף וניגוב עיניים, אני מתקשה לעבור באופן מיידי לשמחה שאחרי. איכשהוא לדמעות ולעצב קל לי יותר להיסחף (מודה, אני גם “מתה” על השירים ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    המלך סלמון

    תצוגה מקדימה

    יש משהו שמאוד מושך אותנו בדג הסלמון. סלמון, אגב, ולא סלומון, כפי שעדיין רבים קוראים לו. איכשהוא גם במקרה הזה היינו רוצים לשייך אותו אלינו, כאילו היה קרוי על שם שלמה המלך. משהו בכתמתמות שלו הבלתי טבעית מושך אותנו אליו. אחרת, למה דווקא הוא, דג צפוני ולא ים-תיכוני בעליל, כל כך פופולרי כאן? דג הסלמון ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    היהפוך תפוח אדמה עורו?

    תצוגה מקדימה

    פסח הוא חג מאתגר לשומרי הכשרות שאינם אוהבים תחליפים לחמץ שלהם. בכלל, תחליפים הם תמיד “דגל אדום” בשבילי, שיותר מרמזים על ה”אין” מאשר על ה”יש”. לא, אני לא נהנית מפיצה על בסיס מצה או קרואסון שוקולד על בסיס קמח תירס. לכן, כשאני נאלצת לוותר על מרכיבים מסוימים אני שמחה להשתמש באחרים, שהם פחות שכיחים לאורך ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    סלט הכל-בו

    תצוגה מקדימה

    מחר נחגוג את ליל הסדר ואני יודעת שאתם יודעים שיישארו שאריות למכביר מארוחת הסדר. מזל שאפשר להמשיך ולאכול את השאריות הנפלאות הללו ביום למחרת. סעודת ה”דיי אפטר” היא סעודה חשובה ביותר בעדות רבות. ראשית, זו ההזדמנות שלנו להיות עם “הצד השני”, במסגרת תורת החשבונאות המשפחתולוגית. היא גם חשובה, שכן אפשר ליהנות שוב (לא לעוד הרבה ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    בואו נעשה פה סדר

    הנה שנה עברה, הגשם חלף הלך לו, הניצנים נראו בארץ והאביב הגיע. הלבלוב והפריחה מסביב הם הסימנים המעידים יותר מכל על השינוי. המטפס שעמד ערום בשלכת החורף שלו, יתכסה כולו בעלים ירוקים ורעננים תוך שבוע-שבועיים והפרחים של השזיף ורדרדים ועדינים ועוד רגע קט כל העץ יקבל שמלת עלים סגלגלה. אבל יותר מהכל: ריח הפריחה המטריף ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה