הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 329

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לינואר, 2012

  • הגרגרנית

    מתוק הקרמל המלוח

    תצוגה מקדימה

    כל הרשת מלאה במתכונים לקרמל מלוח – ממתקים, רטבים, גלידות, מה לא. להמליח מנה מתוקה (ולא בקורט) היה נשמע לי כמו תופעה שרק אמריקאים, שאוהבים חמאת בוטנים עם ריבה, מסוגלים. גם רות רייצ’ל כתבה על הקרמל המלוח, כטרנד שתקף את ארה”ב בשנה החולפת, אבל מה שהטריף לי את החושים היתה התמונה הזו של נייג’לה לוסון. נדלקתי! ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    אני, אם אין לי צ'ילי, מי לי?

    תצוגה מקדימה

    רבים טוענים שתבשיל הבשר “צ’ילי קון קרנה” איננו מקסיקני כלל ומקורו בכלל במדינת טקסס. טקס או מקס, כנראה שהיתה השפעה הדדית לגבול בין המדינות. בכלל, יש לומר “קרנה קון צ’ילי”, כי מדובר בתבשיל בשר עם פלפל חריף ולא להיפך (יודעים מה? במחשבה שניה, אני לא בטוחה. השתמשו בשם שאתם חושבים שיקח את מירב תשומת הלב ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    גם גראוצ'ו מרקס היה מוכן להיות חבר במועדון הזה

    תצוגה מקדימה

    החוק הראשון של ניוטון אומר שגוף ישאף להמשיך באותה מהירות (או להישאר במצב מנוחה), כל עוד סכום כל הכוחות הפועלים עליו הינו אפס. איזה מזל שגם מועדון הטועמות קרא את הספר הזה עוד בתיכון, מגמת פיזיקה אי שם בשנות השמונים (אופס. הסגרתי) ולפיכך ממשיך לפעול ולנוע בחלל, ללא הפרעה ובלי סוף הנראה לעין. הכוחות הפועלים על ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    חנן מרגילן - חוויה בוכרית

    תצוגה מקדימה

    הגרגרנית וזו שלא סוגרת ת’פה יצאו לבלות במסעדה בוכרית. ככה יצא שהרווחתם בפוסט אחד גם ביקורת על המסעדה וגם מתכון (גם אצלנו מבצע 1+1). אנחנו מבטיחות שעוד רגע תהיו מאוד רעבים לאיזו ארוחת בוכרית. יש לזה כמה פתרונות… הביקורת של זו שלא סוגרת ת’פה: ארבעה אנשים התכנסו במסעדה בוכרית אי שם בדרום תל-אביב. חוץ מאחת ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    יצאנו לבדוק: האם הבצק אלים?

    תצוגה מקדימה

    אין כמו לפתוח את השנה החדשה בפרגון לבלוגרית מצוינת שכותבת על אוכל. לרגל הוצאת חוברת המתכונים, שהיא 100% יצירה שלה, החלטנו לבדוק מי הנפש העומדת מאחורי הבלוג “בצק אלים“, הלא היא מאיה מרום. שתי גרגרניות שכמונו, התכנסנו ב”בייקרי” לקרואסון קטן והתחלנו לדבר. ויש גם שוונץ מסכם שווה בסוף. הגרגרנית: מתי התחלת לכתוב בלוג? מאיה:...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה