הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 320

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לדצמבר, 2011

  • הגרגרנית

    כמה ענוג הוא

    תצוגה מקדימה

    אני מנסה לשחזר את כל מה שעבר עלי  השנה, כאישה, כאמא, כבת, כבת זוג, כאזרחית, כבלוגרית, כאכלנית ועוד ועוד כובעים שאני חובשת. מה חשבתי בתחילת השנה והיכן אני עומדת כעת בחיים. האמת, היו השנה לא מעט רגעים מדכאים, אירועים שאינם משרים שלווה. כאלה שגרמו לי להיאנח, לנוע בחוסר שקט בכיסא, אפילו לצאת החוצה מהבועה ולהפגין. קרו ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    מסעדת יפו-תל אביב; ואף מילה על חציל...

    תצוגה מקדימה

    אין ספק שמסעדת יפו-תל אביב, המסעדה החדשה של חיים כהן היא אחד ה-מקומות ה-חמים שנפתחו פה לאחרונה. זה ניכר הן בזמן ההמתנה לשיחה בטלפון והן באפשרות להזמין שולחן ועוד על הבר של המטבח, כפי שביקשתי. אבל כל זה היה כבר מאחורינו. הזמנתי מקום לשמונה וחצי בערב וחצי שעה קודם לכן התקשרתי לזוג אחינו הספונטניים למסטינג, ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    קלמנטינות, זה נופל מלמעלה

    תצוגה מקדימה

    “אמא, דייזי התקשרה וביקשה שתגשי אליה לקטוף קלמנטינות”, כך מסרו לי הילדים, כשחזרתי הביתה בצהרי יום שישי. שוב? הפירות שעל עץ הקלמנטינות הזה החליטו, באופן די צפוי, האמת, להבשיל בבת אחת. ומה עושים עם עץ מלא קלמנטינות? קוראים לשכנים לעזור. כך מצאתי את עצמי על הסולם, קוטפת קלמנטינות. “תקטפי עוד, תעשי מיץ”‘ צעקה לי השכנה ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    בועה ירושלמית

    תצוגה מקדימה

    הנה עוד אחת מעובדות החיים: על הזוגיות יש לעבוד. אני בטוחה שאני לא מגלה פה משהו חדש לאף אחד, אבל חשוב להזכיר לעצמנו מפעם לפעם שדרושה פה השקעה. עבודה מהסוג הזה אין פרושה סבל, חלילה. בטח ובטח כשמדובר בנו, שרק מחכים שמישהו יציע לנו בילוי משותף. וכשהציעו, קפצנו על ההזדמנות. ועוד בעיר הקודש! העיר הזו ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    פיאסטה מקסיקנית בתל אביב

    תצוגה מקדימה

    לפני כשבוע גיליתי את נפלאות הבישול המקסיקני היוקטאני (יוקטאן היא מדינה בדרום מזרח מקסיקו). חברת “טרז פזוס“, אשר מתמחה בייצור מאכלים מקסיקניים טריים (בבעלותם של רענן סלומון ואיתמר דוידוב, אקס “פיטנגו”) הזמינה לארץ את השף אולגה פריאס. מה אני אגיד לכם? גם יפה, גם אופה וגם חכמה – מסתבר שהשף עוסקת לא רק בפן המקצועי ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר