הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 326

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לנובמבר, 2011

  • הגרגרנית

    חבוטה

    תצוגה מקדימה

    יש ימים כאלה שאני מרגישה חבוטה. ברור מאליו שקימה השכם בבוקר אינה תורמת לעור הפנים שלי ובטח שלא לעייפות הכרונית, אבל עם זה אני מסתדרת. מה לא עושים במסגרת האהבה לילדים… אני מתכוונת לחבטות שמגיעות מכיוונים אחרים, קיומיים יותר, למשל מאלה אשר מדירים אותי ממקומות ישיבה באוטובוס או לא נותנים לי לשיר, רק כי אני ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    תודה על כל מה שנתת

    תצוגה מקדימה

    חג ההודיה (Thanksgiving) נחגג בארה”ב ביום חמישי, הרביעי בחודש נובמבר, כלומר בדיוק היום! וכל זאת למה? כדי להודות על היבולים הטובים, שבגידולם הושקעה עבודה רבה. לא מדובר בחג דתי אלא בחג חקלאי מאוד. בהשאלה לעולמנו הצר מדובר ב”חג הקציר” או ב”חג הביכורים” של הסתיו. האמת, מתי לאחרונה הודיתם על השפע (טפו-טפו-טפו, שימשיך!) שיש לנו? ואין ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    פעמיים חומוס בבקשה!

    רוב הימים ביוון היו קייציים וכללו הרבה שעות של בהייה מלאת הערצה (או שמא נאמר, קנאה) בים היפיפה, חיפוש אבנים והקפצתן על הגלים, שחיה ועוד פעילויות שעושים לאורך החוף. אלא שאז הגיעו כמה ימים קרים ממש, של גשם ומעילים ותנורי עצים. האמת, לא היינו מוכנים לזה בכלל, נפשית ופיזית. נו, אם אין ים, ניסע להרים. ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    אהבה משעועית ראשונה

    תצוגה מקדימה

    ראיתי את שעועית הבורלוטי (Borlotti) היפיפיה בשוק שהתקיים במרכז הכפר בו גרנו ביוון, וישר ידעתי שהיא חוזרת איתי הביתה. הצבעוניות הנהדרת שלה משכה אותי, בתרמיליה הורדרדים ובפולים הלבנים המנומרים בפסי בורדו, שכאילו צוירו בטוש. לא בכדי היא מכונה “שעועית החמוציות” (Cranberry Bean). כדי להכין אותה, יש לחלץ את הפולים מתוך התרמילים ולבשל אותם. אם...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    ימי יוון העליזים

    תצוגה מקדימה

    השורה הראשונה בפוסט הזה היא גם השורה התחתונה: החיים טובים בפיליון! לשון היבשה הזו, במזרח יוון, היא גן עדן שעדיין לא נהרס בתיירות יתר. לא תמצאו שם קלאבים של בטן-גב, אין הרבה דוברי אנגלית והתושבים המקומיים עדיין מתפרנסים מחקלאות ומדיג. מספרים שהאלים באתונה היו יוצאים לשם בימי הקיץ, כדי לנפוש ממריבות החורף באתונה. כבר מפתה… ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה