הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 318

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לאוקטובר, 2011

  • הגרגרנית

    אסיה זה כאן

    תצוגה מקדימה

    אני מנסה להיזכר מתי אכלתי לראשונה אוכל סיני… נדמה לי שזה היה במסעדת “ין-ינג” (עליה השלום) של ישראל אהרוני. אחריה נפתחו עוד מסעדות רבות, במסגרת הטרנד ושנים חשבנו שזה הטעם של אוכל אסיאתי בכלל (בינינו, מה זה בכלל “אוכל סיני”, מארץ כל כך גדולה ומגוונת?). כשגרנו בפריז, נחשפנו לשוני בין המטבחים האסיאתיים: הסיני, התאילנדי,...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • הגרגרנית

    פסטה פוסט

    כשערב סתוי בחוץ, מתחשק משהו חם בפנים. אפילו מעט מנחם. משהו עם הרבה טעמים, אבל רך בלשון. משהו… משהו שהולך טוב עם יין אדום קטיפתי. נו, לא ניחשתם? ברור שפסטה! הבחירה האוטומטית כמעט לארוחות ערב וגם לצהריים. אצלנו בבית, פסטה היא ה-כוכב, נומרו אונו באפשרויות האכילה. רק להתאים את הרוטב לפי מצב הרוח וזהו. לא ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    פג'ויה מגינת הזכרונות

    תצוגה מקדימה

    זכרון ילדות: ביקור אצל הדודה בקיבוץ, יום שבת. יושבים בגינה ותוך כדי שיחה מפצחים פקאנים, שנפלו על הדשא מן העץ ואוכלים פג’ויות, שחוצים ואוכלים בכפית. צלחות מלאה קליפות, על הלשון מן עקצוץ קטנטן עם טעם מתוק ובטן מלאה. גינת זכרונות הכנתי לי כשבגרתי וכעת גם לי בגינה יש שיח פג’ויה. ממש עכשיו, בסתיו, כשפירותיו מבשילים, הם נופלים ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    בירת ישראל

    תצוגה מקדימה

    בירה וקיץ הם זוג משמיים. האמת, גם בירה וסתיו, בעיקר עכשיו, כשחם ביום כמו קיץ וקריר בערב כמו סתיו. במקומות מתוקנים בעולם, יוצאים אחרי העבודה לשתות בירה, כדי לעשות מינגלינג וקצת “לנקות את הראש”. זה נעשה לרוב בעמידה, גם מחוץ לפאבים, ממש על המדרכות ולא חייבים להתלוות לזה מיני מאכלים מורכבים. הוזמנתי לטעום בירות מיוחדות ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    אמרנה - הדבדבן שבקצפת

    תצוגה מקדימה

    הדודה ואני הזמנו פח גדול של דבדבני אמרנה מאיטליה. לא שהיה לי איזה שהוא רעיון מה לעשות עם זה, אבל בינינו, כמה רע זה יכול להיות? הדודה הגיעה לביתי מצוידת בצנצנות זכוכית יפות והתחלנו במלאכה. משהואיל הפח להיפתח, שלחתי את ידי פנימה ושלפתי לי דבדבן אחד לטעימה. מי שמכיר את דבדבני האמרנה יודע כי מטבעם ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר