הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 318

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לאפריל, 2011

  • הגרגרנית

    פריחת הלבנדר

    הדודה פטוניה, לא ההיא מהספר של הכישופים והינשופים אלא זו מהגינה הסמוכה, הרימה לי להנחתה וטענה שאני מבינה משהו בשימוש בלבנדר בבישול ואפיה. האמת, אני אוהבת אתגרים. ומה עוד אפשר לבקש, כשזה מגיע הביתה במשלוח אישי מהדודה? חיפשתי, חיפשתי ומצאתי ה-מ-ו-ן לבנדר! אפשר לאכול את כל חלקי הצמח – העלים, הגבעולים והפרחים, אבל אנחנו נשתמש ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    שיק-שוק של טאפאס בנמל

    תצוגה מקדימה

    רק טוב יכול לצאת ממפגש של ארבע נשים שאוהבות לאכול ומסעדת טאפאס בנמל ת”א. תהיתי אם לכתוב נשים בשלות או נשים באמצע החיים או נשים בטוחות בעצמן, אבל לא הייתי בטוחה באף הגדרה. בקיצור, אנחנו. ישבנו על הבר בפינה (לא. לא פחדנו שלא נתחתן) והיינו סופר-רגועות. הכל יחסי כמובן, כי היינו די בהיי. בכל זאת, ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    סדר חדש ברפאל

    תצוגה מקדימה

    נכון שהחיבור בין יין לאוכל הוא מדע לא מדויק (ראו למטה, ב”שוונץ”), אבל אני לא בטוחה שמדע היה מבטיח ערב מהנה בצורה כל כך מדויקת כמו שהיה במסעדת “רפאל” השבוע, בערב שבו החורף החליט לתת “מכה” אחרונה לפני שהאביב גונב לו את ההצגה. היתה אוירה טובה, אוכל מצוין, יין מעולה וכמובן, אנשים (נשים לרוב וגבר ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    מבשלים בתערוכה

    תצוגה מקדימה

    זו השנה השניה של תערוכת “מבשלים” וצריך להגיד שאפו למארגנים! שני האנגרים ענקיים, מלאים כל טוב – ממכשירי החשמל והגז האיכותיים ביותר, דרך כלי הבישול, האפיה והגאדג’טים למכביר וכלה באוכל ובמשקאות עצמם. אומרים שבכל משפחה בישראל יש לפחות פודי אחד (המבשל), אבל לאור הצלחתה של סדרת הריאליטי “מאסטר-שף”, מסתובבים פה עוד כמה...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר