הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 329

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון למרץ, 2011

  • הגרגרנית

    הנסיכה על העדשה

    תצוגה מקדימה

    מכירים את זה שאתם מרגישים שאוטוטו הולך להיגמר לכם החורף ויש לכם עדיין סטוקים של חומרי גלם למנות חורפיות בעליל? גם אתם מרגישים שאתם חייבים למהר ולהכין מקסימום מנות מחומרי הגלם הללו, שבקרוב יהיו פחות רלוונטיים, (לפחות עד החורף הבא)? לא שנמנענו בעבר מלאכול מזון חורפי וכבד גם בקיץ, אבל זה בד”כ מחייב הדלקת מזגן ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    השומר הצעיר

    תצוגה מקדימה

    בדומה לחוזרים בתשובה אחרים, גם אני קצת מסיונרית ביחס למזון מסוג מסוים שאני אוהבת היום ושלא אהבתי בעבר. הרי זו ממש “חובה קדושה” לשתף את הזולת בגילוי שלי כדי להראות לו מי צודק (או כמובן את הצד השני של המשוואה, מי טועה…). כך קרה לי עם הכוסברה, הגויאבה והשומר מעוררי המחלוקת. ממש עכשיו, כשהאביב מתחיל והפריחה ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    מגלגלים בריוש לפורים

    תצוגה מקדימה

    אפילו לי קצת קשה לחשוב ולכתוב על אוכל כשהמראות המזעזעים מיפן עדיין מקיפים אותנו. הגלים העצומים של הצונאמי המטביעים אנשים ומרסקים בתים, אווירונים, ספינות ומכוניות; הקרינה הרדיואקטיבית עקב הפיצוצים בכורים הגרעיניים; הר געש שמחליט שעכשיו זה בדיוק הזמן המתאים להתפרץ. עוד לא הספקנו להירגע מרעידת האדמה בניו-זילנד ומהפרעות וההרג...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    עוגיות למיס יוניברס

    ילדיי הפרטיים מאוד אוהבים להיכנס למטבח ו”ללכלך” את הידיים. איכשהו זה תמיד מנותב למשהו מתוק – עוגיות חמאה, כדורי שוקולד ועוגות. טרם הצלחתי לשכנע אותם להכין משהו מזין קצת יותר לארוחת הערב, גם כשהחשקים שלהם מתחילים בשעה שבע בערב. עוד לא התייאשתי, אני עדיין מנסה… כשראיתי את העוגיות הללו ידעתי שתהיה התלהבות בבית, אבל לא ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    כשהשמפניה מבעבע-בע-בעת (מפגש שני למועדון טועמות היין של סלונה)

    תצוגה מקדימה

    נכון שכשאומרים שמפניה, אתם כבר מרגישים חגיגיים? תחושת התרגשות? דגדוג באף? קריר בפה? קופצני בלשון? טעים ברמות? הכל נכון! שמפניה היא קודם כל חוץ לארץ, ליתר דיוק צרפת. Vive la France! מזל שנתנו לצרפתים הפיינשמעקרים האלה להיות אחראים על המון דברים טובים באוכל ושתיה, כי לאן היינו מגיעים בלעדיהם? רק החוקים הנוקשים של המקום המסוים, ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 7 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה