הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 320

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לפברואר, 2011

  • הגרגרנית

    לחם סבלנות

    תצוגה מקדימה

    התבאסתי קלות כשקראתי שהעיתונאי מארק ביטמן עוזב את מדור האוכל השבועי שלו בניו יורק טיימס (ממשיך עדיין במדור הדיעות). ראשית, משום שהוא מצחיק בטרוף (מי שראה את הסרטון, בו היהודי הטוב הזה מכין כתף חזיר צלויה, מבין על מה אני מדברת) ושנית מפני שהמתכונים שלו מצוינים. עייפות החומר כנראה… ואיך זה קשור ללחם? ולמה סבלנות? משום ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    חגיגה של ארטישוקים - חלק ב'

    הגענו לארגז השני של הארטישוקים… אחרי שטרפנו סלט מארטישוק נא, אכלנו עוף עם ארטישוקים, בישלנו ארטישוקים ביין לבן ושמן זית, מרחנו “טפנד” ארטישוקים על טוסט, שהפך גם ל”פסטו” ארטישוק (בתוספת של צנוברים ופרמזן) לפסטה. עכשיו אנחנו סוף-סוף פנויים ל…עוד בישולים של הירק המופלא הזה, אשר טעמו עדין והוא מקבל באהבה את כל מה...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    חגיגה של ארטישוקים - חלק א'

    תצוגה מקדימה

    טיול השבת שלנו היה הפעם לניר בנים, מעט דרומית לקרית מלאכי. בימים אלה הדרום ירוק ופורח ונועם יעקובא עורך סיורים בשדות הארטישוקים שלו. נכנסים לתוך מגפי הגומי שהוא נותן לנו, כדי לשמור על הנעליים מפני הבוץ וקופצים בחדווה לתוך השלוליות (כמה טוב שירד גשם!). הילדים רצים קדימה ואנחנו נשרכים מאחור… בסוף כולם מגיעים לסעודת המלכים ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    ולנטינו, זביונה וקופידון

    תצוגה מקדימה

    ולנטינו, זביונה וקופידון הולכים ביער… נשמע כמו התחלה של הרבה בדיחות מימי ילדותנו, אבל מחר, יום שני ה-14 בפברואר, חוגגים הרבה מאוד נוצרים את יום ולנטיין הקדוש, הלא הוא חג האהבה. פה בישראל כל יום הוא סיבה למסיבה ולכן החנויות מלאות במרצ’נדייז הקשור לנושא. עזבו אתכם מכריות פרווה אדומות וכוסות עם לבבות – ביום הזה (כמו ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    מה? צ'ומה (מצ'ומה)

    תצוגה מקדימה

    לעזר היה חלום. לא שיש לו רק אחד, אבל זה חלום שהולך איתו כבר למעלה מ-30 שנה ואנחנו כאן בעניין של להגשים חלומות, נכון? ובכן, בהיותו ילד, עבדה אצלם עוזרת בית שהכינה לו מן מאכל אדום, עם חלקי פנים וטעמים שאף מאכל אמיתי לא יכול באמת להגשים (כי הרי אי אפשר להתחרות בזכרון). ומה קורה ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    סימפוניית היין של יקבי כרמל

    תצוגה מקדימה

    יין הוא מן משקה שתמיד משמח אותי. אני לא מתכוונת לכך שהוא משמח אותי אחרי שאני שותה ממנו (ברור), אלא גם לפני כן. אני אוהבת להיכנס לחנות יינות ולבחור לי כמה בקבוקי יין לקחת הביתה. אני לא מחליטה מראש אף פעם איזה סוג יין אבחר הפעם או מאיזה יקב (מודה, הרבה טמון בתווית, אבל לא ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    קקקק-קומקוואט

    תצוגה מקדימה

    יש סיבה שהשם שלו כל כך מוזר לנו להגיה – הוא בא מסין! התפוז הננסי, הקומקוואט, חינני בצבעו הכתום המפוזר על פני כל העץ. בזכות הקליפה המתוקה שלו, אני מנשנשת מפירותיו בכל פעם שאני עוברת לידו. אבל מה קורה כשכל הפירות על העץ מבשילים בבת אחת? לא רוצה לשמוע על ריבה, מרקחת או תפוזונים מסוכרים! ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר