הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 318

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לדצמבר, 2010

  • הגרגרנית

    ששש...שוקולד לסוף הששש...שנה

    תצוגה מקדימה

    אין כמו לסיים את שנת 2010 עם טעם טוב בפה. לא יודעת איך זה אצלכם בבית, אבל אצלנו כשמבקשים משהו “טוב” לסיום הארוחה, אין אופציה אחרת אלא שוקולד. הרי שוקולד עשוי מזרעי פרי עץ הקקאו, שפרושו “מזון האלים”! אומרים שתשעה מתוך עשרה אנשים אוהבים שוקולד; העשירי פשוט משקר. למרות שאני באמת ובתמים מכירה ילדה שלא אוהבת שוקולד, ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    מחניודה? כן!

    תצוגה מקדימה

    מה לא אמרו על מסעדת מחניודה הירושלמית? שהעיצוב שלה מיוחד, שבלתי אפשרי להזמין בה מקום, שהאווירה בה זה משהו אחר, שהאוכל בה טעים להפליא? ובכן –הכל נכון! לאחר מספר נסיונות הצלחתי להזמין שולחן לצהריים של יום חול. בכל זאת, להגיע מהשפלה לבירה זה לא עניין של מה בכך. בתחילה נתנו לנו לשבת על הבר, לאכזבתנו ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    סיר הסירים

    תצוגה מקדימה

    המותג נאופלם, שהגיע לישראל מקוריאה הרחוקה, החל את דרכו פה לפני כמה חודשים ושינה את שוק כלי המטבח, בעיקר את תחום הסירים ומחבתות. ראשית, לא עוד סירים כסופים כמו שהכרנו מימים ימימה, כי אם סירים בשלל צבעי הקשת – ירוק, אדום, כתום וצהוב (השאלה הקשה האמיתית היא איזה צבע לבחור ולמה צריך להתאים…). אך הנושא ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    היה פה מרק פו?

    תצוגה מקדימה

    לפני מאה שנה פחות או יותר (לפחות ככה זה נראה עכשיו) גרנו בפריז. העיר הכי יפה בעולם הניחה לנו לגלות את כל אוצרותיה – בנינים וגנים יפים, מוזיאונים עם תערוכות מצוינות וגם אוכל טעים ממטבחים שלא הכרנו. בין היתר גילינו בה את האוכל הויטנאמי. היתה לנו את המסעדה הקטנה “שלנו”, שהיתה למעשה כוך, בו האישה הגישה ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • הגרגרנית

    מלך תפוחי האדמה - הגרטן

    תאמינו לי שעשיתי את כל המאמצים להימנע מזה. מי צריך את כל הפחמימות האלו? ומה עם החוסר בחמאה? והשריפה בכרמל, שלא עשתה לי חשק לבישולים… ובכלל – תחילת דצמבר וחם כמו בקיץ. “לא עזר לי בגרוש”, כמו שהבן שלי אומר לאחרונה (מסתבר שהוא יודע מה זה גרוש. בדקתי). תפוחי האדמה הללו, שהרימו ראש בזכות הלביבות ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר