הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 324

עוקבים: 248

החל מיוני 2010

    ארכיון לנובמבר, 2010

  • הגרגרנית

    מלבבים לביבות

    חנוכה הוא ללא ספק חגם של אוהבי תפוחי האדמה. מכירים את שיר הילדות הזה: “יום ראשון תפוחי אדמה, יום שני תפוחי אדמה… יום שבת – הפתעה: שתי מנות תפוחי אדמה…”? ובכן, לא רק ביום השביעי, אלא גם בשמיני ובתשיעי, עד שכל הנרות בחנוכיה עומדים ודולקים לא ינום ולא ישן אוהב תפוחי האדמה. כמתנה לאחותי, שהיא ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    שוק הנמל - וזה טעים, טעים!

    תצוגה מקדימה

    שיר הלפרן ומיכל אנסקי חלמו במשך זמן רב על השוק הזה – שוק מזון מקורה, שיפעל כמעט כל ימות השבוע. לה בוקריה בברצלונה היה המודל לאורו הן הלכו. כשחולמים חזק כנראה שזה מצליח – שוק הנמל החל לפעול לפני כשבועיים במבנה הצמוד לשוק האיכרים, שהוקם גם הוא תודות לשתי היזמיות האלו (ודרך אגב, ממשיך לפעול ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    מבשלים בלוגים (תוצרת חוץ)

    תצוגה מקדימה

    נכון שהבטחתי? אז הנה החלק השני של הבלוגים שעוסקים בבישול (חלק א – בלוגים מתוצרת הארץ כבר פורסם פה) והפעם – תוצרת חוץ. כולנו מבינים שמדובר במשימה בלתי אפשרית ומכיוון שאני לא שוורצנגר, לא ברוס ויליס ואפילו לא מקגייוור (למי שעוד זוכר), לא אוכל להקיף את כל הגלובוס בחיפושיי אחר בלוגי אוכל שווים. מה שתמצאו ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    יום הולדת ליועזר

    מסעדת יועזר בר-יין חוגגת 15 שנה להיווסדה, למרות שנדמה שהיא איתנו הרבה יותר זמן. המסעדה, בבעלותו של שאול אברון, עיתונאי בעברו ומסעדן בהווה, ייחודית כמו בעליה. היא ממוקמת בבית יפואי עם קירות עבים ותקרות מקושתות, פסיעה מהשעון ביפו. אין ספק שלאברון כמה תרומות משמעותיות לנוף הקולינארי הישראלי, מה שבא לביטוי באוכל הנפלא וביין המשובח שהוא...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    סלט פירות של סוף הקיץ

    תצוגה מקדימה

    אפשר כבר להכריז: סוף הקיץ הגיע, גם אם עדיין חם במשך היום, האויר בערב ממש קריר. חילופי העונות מבשרים על שינויים גם באוכל שמוגש לשולחננו. יותר חם, יותר פחממתי, יותר ירקות ופחות פירות. לראשונה מזה זמן רב שאפשר ממש להרגיש בעונת הסתיו ולא מדלגים ישר לחורף (אני יודעת – זה יהיה בעוכרינו בנושא הגשמים). גם ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    לאכול מקומי

    תצוגה מקדימה

    על אורי מאיר-צ’יזיק שמעתי מבן-דוד שלי, שהמליץ לי על טיולי הליקוט המיוחדים שהוא מארגן למשפחות. נכנסתי לאתר שלו וראיתי שמדובר באיש עם חזון ומחשבה סדורה בענייני מזון. חבר בסלואו פוד כבר אמרנו? אורי מתמחה בתזונה, הן מהצד התאורטי והן מהצד המעשי. ספרו – “צמחי בר למאכל” הוא תיעוד מדוקדק של צמחי בר הגדלים בישראל, עם ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 7 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה