הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 318

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לספטמבר, 2010

  • הגרגרנית

    סתיו בירושלים

    תצוגה מקדימה

    ההבדל התהומי הזה בין תל אביב לירושלים מפתיע אותי כל פעם מחדש. כל כך הרבה שוני – באוכלוסיה, בארכיטקטורה, בהתנהלות וגם במזג האויר. איך שכחתי – גם בדיבור (מאאאאתיים…). לא יודעת מדוע, אבל למרות חילוניותי הוודאית, עיר הבירה שלנו “עושה ” לי את זה ונכנסת בי הרגשה מיוחדת, לא אומר של קדושה, אבל בהחלט של ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    לא חוששים מחבושים - חלק ב'

    תצוגה מקדימה

    בשוונץ של הפוסט שלי מאתמול “לא חוששים מחבושים” (להלן, חלק א’), הזכרתי גם את המתכון של החבושים הממולאים בבשר, כפי שהובא ע”י גדעון כלימיאן בספרו “המטבח הפרסי“. לא יכולתי להתאפק – ניסיתי והתוצאה – חבושים רכים, ממולאים בבשר ואורז, ברוטב מתקתק ונ-פ-ל-א ! לפני שאני נותנת לכם את המתכון המקורי, רציתי לשתף אתכם בכמה...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    לא חוששים מחבושים

    תצוגה מקדימה

    גם לכם נדמה תמיד שהשנים חולפות להן מהר? רק אתמול התחילה השנה והנה היא עומדת להסתיים!  שלא לדבר על השנים הללו שחלפו באופן מצטבר! אז גם שנת תש”ע לא הושיעה (או שכן) – היא מסתיימת אוטוטו ובעוד כמה ימים נחגוג את תחילתה של שנת תשע”א. כדאי להתחיל את השנה החדשה עם משהו מתוק בפה, כדי ...

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר