הבלוג של הגרגרנית

הגרגרנית

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com ... +עוד

מאז שאני מכירה את עצמי, אוכל מעניין אותי. להכיר, לגעת, להריח, לבשל, להאכיל ולאכול. בבלוג "הגרגרנית" אתם מוזמנים לקרוא את המחשבות שלי בנושאים הקשורים לאוכל, אבל לא רק. תמצאו אותי גם כאן: http://hagargeranit.wordpress.com מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם: hagargeranit

עדכונים:

פוסטים: 330

עוקבים: 247

החל מיוני 2010

    ארכיון לאוגוסט, 2010

  • הגרגרנית

    נחמת השניצל ב-1 בספטמבר

    תצוגה מקדימה

    ה-1 בספטמבר כבר אוטוטו כאן וכעת מתחילות המחשבות המנקרות בסוף כל חופשה גדולה (השם הנכון בעברית) – בעצם, זה לא היה נורא כל כך…  היו עוד כמה דברים שרצינו לעשות ולא הספקנו… האמת, די נהנינו עם הילדים שלנו! גם ילדים שלא במיוחד אוהבים את בית הספר במהלך השנה מתרגשים כעת – כל המחברות, הספרים והחוברות ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    כן משחקים באוכל

    תצוגה מקדימה

    המשפט “לא משחקים באוכל” לא נשמע אצלנו בבית. כל עוד אליזבת מלכת אנגליה אינה מתארחת בביתנו, הילדים (ובינינו, גם ההורים) לא חייבים לשבת עם מרפקים צמודים לגוף ולאכול לאט ובנימוס. לא שהכל מותר, אבל אנחנו מאוד אוהבים לשחק באוכל שלנו – להמציא שילובי אוכל מקוריים (יש שיגידו “מוזרים”) וגם לאכול בידיים, רחמנא ליצלן! לקראת סוף-סוף ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    הפורל של המינגווי

    תצוגה מקדימה

    ארנסט המינגווי הוא סופר לגברים, שכותב על גברים. גיבוריו עשויים ללא חת – הם אינם מראים זאת כלפי חוץ, אך מבפנים הם סוערים ומלאי רגשות. לאחרונה, יצאה אסופת סיפורים שלו – “סיפורי ניק אדמס”, הכוללת 16 סיפורים. הסיפורים פורסמו במקור בכמה אוספים, בין השנים 1925-1933, ללא סדר כרונולוגי ולאחר מותו של המינגווי קובצו מחדש והפעם ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    האמן ומרגריטה - גרסת הקוקטייל

    תצוגה מקדימה

    כשלעזר מתחשק לפנק אותי בלילה, אחרי שהילדים במיטות ולא צריך עוד להאכיל/ לסדר/ לרחוץ/ לנקות, הוא רוקח עבורי קוקטייל מרגריטה. אמנם מדובר באופן מסורתי באפריטיף לארוחת ערב, אלא שאצלנו אחרי קוקטייל כזה אין מי שירים את הראש להכין אותה. באמת שעוד לא נמצא הברמן שיכין לי אותה טוב כמו שהעזר (שיחיה) יודע ומיטיב לעשות. לצערי, ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 7 years
  • הגרגרנית

    תענוגות לערב חם ולח

    תצוגה מקדימה

    ספר התענוגות של עמוס קינן , שנפטר בדיוק לפני שנה, מונח אצלנו במקום החשוב הזה, שבו יש זמן להתעמק בכל הדברים שאנחנו רוצים לדעת או לעשות כשיהיה לנו קצת זמן. כבר מזמן אין אנו מתייחסים אליו כאל ספר בישול בלבד, אלא מן ספר הגיגים, המשלב גם מתכונים (די רבים, יש לציין). אלא שלאחרונה נפל דבר ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה