הבלוג של הדר אוקנין

HadarLing

עוסקת בקידום במדיה חברתית והפקת אירועי מובילי דעה לחברות, משרדי פרסום ויח"צ. מי שמעוניין בשת"פ, מוזמן לשלוח אי-מייל אל: [email protected] דף הפייסבוק שלי: http://www.facebook.com/Ok.Hadar האתר שלי: hadarok.com

עדכונים:

פוסטים: 49

החל מינואר 2011

לפני כחודש קיבלתי טלפון מאיציק המל, אחד הבעלים של מסעדת מסה וגוסטו ואיש עסקים מוערך. איציק סיפר לי שהוא ישב לאכול באיזה מקום באבן גבירול, שהאוכל בו פשוט, מעולה ולא יקר. אבל, הוא חשב, לא יזיק למקום קצת יח”צ. מכיוון שעשיתי בעבר הלא רחוק לאיציק אירוע בלוגרים במסעדת גוסטו, והוא יצא מאוד מרוצה, הוא המליץ לליאת, אחת מבעלי המקום, שאערוך להם אירוע דומה. וכך הוא שידך בינינו. קבעתי פגישה עם ליאת, אחת מבעלי “מיקוני” (השותף השני הוא השף ובנזוגה של ליאת) במקום עצמו ע”מ להבין במה מדובר.

20/08/2011

לפני כחודש קיבלתי טלפון מאיציק המל, אחד הבעלים של מסעדת מסה וגוסטו ואיש עסקים מוערך.

איציק סיפר לי שהוא ישב לאכול באיזה מקום באבן גבירול, שהאוכל בו פשוט, מעולה ולא יקר.

אבל, הוא חשב, לא יזיק למקום קצת יח”צ. מכיוון שעשיתי בעבר הלא רחוק לאיציק אירוע בלוגרים במסעדת גוסטו, והוא יצא מאוד מרוצה, הוא המליץ לליאת, אחת מבעלי המקום, שאערוך להם אירוע דומה.

וכך הוא שידך בינינו. קבעתי פגישה עם ליאת, אחת מבעלי “מיקוני” (השותף השני הוא השף ובנזוגה של ליאת) במקום עצמו ע”מ להבין במה מדובר.

מיקוני זהו מקום של אוכל מהיר, מהיר אבל משובח, על אבן גבירול פינת קפלן בת”א (אבן גבירול 20).

כשנכנסתי למקום, הרגשתי שאני נכנסת ליוגורטיה – כל הלבן-ירוק-סגול הזה לא בדיוק עוררו לי את התיאבון.

ואז ליאת סיפרה לי שהמקום בדיוק עובר מיתוג מחדש, שזה כולל החלפת לוגו ושינוי הצבעים והתמונות במקום.

''

(הלוגו החדש)

מה שלא ישתנה זהו התפריט.

ומה בתפריט, שאלתי?

ליאת הסבירה לי שמדובר בקונספט ייחודי של אוכל מהיר.

מצד אחד, הסגנון הוא אסיאתי, המרכיבים של המנות מאוד מזכירים סושי, אבל צורת ההגשה שונה לגמרי.

מדובר באוכל בסגנון אסיאתי, וגם בהשראת דוכני האוכל האסיאתי בברזיל, שהותאם לטעם ולצורך הישראלי.

על האוכל אחראי בן זוגה של ליאת, שף איתי לביא, בעל נסיון רב בארץ ובחו”ל.

''

(שף איתי לביא)

בעצם יש שלושה סוגי מנות: רול, קונוס ובול.

רול זה מעין סושי ענק (מקביל ל-12 יחידות סושי), כשמבחוץ יש אצה, ומבפנים אורז של סושי ומילויים שונים (סלמון/ עוף/ שרימפס/ טונה ועוד).

קונוס הוא על אותו עקרון ואותה כמות חומרים, רק בצורה של קונוס.

כל אחד מהנ”ל מוגש עם תוספת של טוגני תפו”א ובטטה (סטייל תפוצ’יפס אבל הרבה יותר טעים) או סלט בנוסח אסיאתי.

את שניהם מומלץ לאכול עם לפחות אחד מהרטבים הבאים, שנעשים במקום: ספייסי מיונז, ג’ינג’ר שום טריאקי או צ’ילי שום.

''

''

איך אפשר לאכול סושי ענק בלי שיתפרק, אתם תוהים? מסתבר שהם פיתחו שיטה יחודית, מן ציפוי כזה שמאפשר לאצה להשאר כיחידה אחת ולא להתפרק.

המנה השלישית מגיעה בתוך קערית (בול) והיא מכילה: אורז/ נודלס, ירקות, תוספת של טופו/עוף/דג/פירות ים ורוטב חם לבחירה (אני אהבתי במיוחד את חלב הקוקוס!).

''

במקום תמצאו רק קינוח אחד, אבל מושלם! קרם פטיסייר עם פירות העונה בוודקה ג’ינג’ר ולימון ומעל קצפת ופקאנים מסוכרים. תענוג צרוף!

''

מחיר כל המנות נע בין 34-39 שקלים, מחיר הקינוח 17 שקלים. ויש גם עסקיות שוות!

כבר באותה פגישה טעמתי את הרול סלמון, שהיה מאוד טעים ומשביע. ואת הקינוח שהיה מהמם!

וסיכמנו שבעוד שבועיים אערוך אירוע בלוגרים במקום, אחרי שהמקום כבר ימותג מחדש.

הזמנתי את חברי הבלוגרים, חובבי האוכל, שיודעים להעריך אוכל משובח, גם אם זה במקום שמוגדר כ”פאסט-פוד”.

וכך היה. עשרה בלוגרים רעבים (כולל אותי) טעמו את מבחר המנות בווריאציות השונות שיש למקום להציע.

''

''

''

''

''

''

''

''

כולם נהנו מאוד. חלקם כבר כתבו ע”כ. הנה הפוסט המשובח של מאיה שטרן על המקום.

גם אני כמובן נהניתי, גם מאוכל משובח (הכל ברמה מאוד גבוהה, תוך הקפדה על טריות ואיכות), גם מחברה משובחת וגם מאירוע מוצלח.

הכי כיף זה לעשות אירוע למקום שאני מאמינה בו. ממליצה לכם בחום לבקר במקום.

תהנו!

בעלי מסעדות שמעוניינים שאערוך גם להם אירוע בלוגרים, מוזמנים לפנות אלי באי-מייל: [email protected]

האתר שלי: http://hadarok.com/

הדף שלי בפייסבוק: http://www.facebook.com/Ok.Hadar

עוד מהבלוג של הדר אוקנין

כמו צמח בר - ארוחת טעימות במסעדת אל-באבור

השף חוסאם עבאס, הבעלים של מסעדת אל-באבור, חבר שלי בפייסבוק. כבר הרבה זמן שאני רואה תמונות של מאכלים שהוא מעלה בפייסבוק ותגובות של אנשים לתכניו, והיה ברור לי - את האוכל שלו אני חייבת לטעום!! אז התמזל מזלי והוזמנתי לאירוע...

מעורב ירושלמי

יש לי רגשות מעורבים ביחס לירושלים. אם הייתם שואלים אותי לפני כמה שנים, הייתי אומרת לכם שאני מתה על ירושלים, שהיא כמו חו"ל בשבילי, שהיא לא מזכירה אף עיר אחרת בארץ - הן מבחינת המבנים, הנוף, המנטליות, האווירה. אפילו היה לי...

פסטיבל אוכל כפרי במטה יהודה

ביום שישי הייתי בטיול מאוד מאוד כיפי במטה יהודה. הזמינו אותנו לסיור מקדים לרגל פסטיבל כפרי במטה יהודה שיערך בכל הסופ"שים של מרץ. אז מה זה הפסטיבל הזה? פסטיבל "אוכל כפרי", במטה יהודה חוגג כבר את שנתו ה-11. מרחק נסיעה קצרה...

תגובות

פורסם לפני 9 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה