הבלוג של גבירה

Fashion changes but style endures

מעצבת אופנה ישראלית בעלת המותג "גבירה" מייסדת מועדון ארוחת הבוקר,תעבירו את זה הלאה, פעילה חברתית וקהילתית, נשיאת ארגון "מעגל נשים ישראל".לשעבר ממייסדות ארגון "טנג'נט" כותבת ויצירתית על כל מה שנתפס בעין... +עוד

מעצבת אופנה ישראלית בעלת המותג "גבירה" מייסדת מועדון ארוחת הבוקר,תעבירו את זה הלאה, פעילה חברתית וקהילתית, נשיאת ארגון "מעגל נשים ישראל".לשעבר ממייסדות ארגון "טנג'נט" כותבת ויצירתית על כל מה שנתפס בעין מרגיש בלב וטעים לחיך.

עדכונים:

פוסטים: 65

עוקבים: 10

החל מפברואר 2016

ריזוטו הוא עבורי אהבה, לכן ניתן לומר שמצאתי אהבה במסעדת דולפין ים בירושלים

19/01/2018

כבר ביום הראשון למסלול “אוויר הרים צלול ויין”  שלנו הבנתי שדיאטה כאן כבר לא תהיה,

אבל עדיין השתדלתי, מורן לא הפסיקה לומר שזאת עבודה, נטע לי תמיד רעבה ואני

חייבת להיות מרצה, צעידת בוקר עירית  כדי הדרך לאיבוד עזרה לי לאזן קמעה את הקלוריות שהתווספו ביום הראשון.

טל הודיעה, דולפין ים זו המסעדה בה’ הידיעה!

לא הבנתי איך בכלל נוכל לאכול עוד משהו, אבל כמובן זרמתי, טל לעולם לא מאכזבת, היא מקצוענית על בתחומה.

המיניבוס חנה ממש מול הכניסה לממילא ואני חובבת שופינג ואופנה ועם כזאת חבורה עוד התלבטתי לאיזה כיוון לפנות, לקחתי שמאלה עם כולן ונכנסנו למדרחוב מושלם,

זר בלונים קשור לעמוד כאילו רק חיכה לנו, ממש ממול קיר גרפיטי מושקע במיוחד, פשוט להיכנס לתוך התמונה.

בלונים קיר שמח

המסעדה עמדה בקצה המדרחוב, מושיקו, אחד השותפים קיבל אותנו בחמימות, לפני שאמרנו ג’ק רובינזון כבר היו הסלטים על השולחן עם לחם חם,

מעניין איך הזיכרון שלנו קצר פתאום כולנו נעשינו רעבות.

אל השולחן הוגשו לאחר כבוד, מולים ושרימפסים, סביצ’ה מושלם, מבחר בשרים נהדרים ועשויים במידה הנכונה, סלט קיסר וגם המלך ריזוטו סלמון בחמאה,

כאן אני תפסתי פיקוד, ביס אחד לי ואחד לכל השאר, הוא היה פשוט מושלם.

בשרים דולפין סלטים דולפין ים

קינוחים

הארוחה הייתה מצוינת, האוכל משובח, הצוות נהדר והאירוח היה חם ואיכותי.

מסעדה ברמת שירות וקולינריה גבוהה מתאימה לכל המשפחה.

יצאתי עם הבטחה של מושיקו לקבל את המתכון לריזוטו וזה אכן קרה.

אז גם הפעם כמו תמיד, מעבירה את זה הלאה.

דולפין ים, שמעון בן שטח 9 ירושלים

____________________________________________________________________________________

ריזוטו בחמאה שמנת וסלמון:

להרתיח בסיר 2 כוסות מים,

להוסיף כוס אורז לריזוטו

1 כף חמאה,

חצי כפית מלח,

כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים 1 כוס אורז ריזוטו.

הרוטב:

חשים בסיר שמנת מתוקה 42% שומן.

150 גר’ סלמון טרי חתוך לקוביות.

קורט מלח.

קורט אגוז מוסקט.

כפית סויה.

לבשל יחד ואז להוסיף את תערובת האורז לרוטב ולבשל עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.

מוסיפים בזיליקום טרי קצוץ בזמן ההגשה.

 

עוד מהבלוג של גבירה

תצוגה מקדימה

היא אמיתית היא...

זה קרה לפני כחמש שנים, כשחברתי אילנה שושן הזמינה אותי ואת בנותיי לצפות בסרט Misrepresentation. לסרט הגעתי עם יובי שהיתה אז בשנת בת המצווה שלה, שנה של התבגרות מילדה...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

חג הנשים

האמת היא שקשה לי לבחור, יום האישה הבינלאומי, יום אחד ממש לא מספיק,צריך שנה או שנתיים לפחות כדי שאוכל לחבק בכל יום את כל הנשים הראויות להצדעה על הדרך שהן עושות. אבל רגע, לא רק הן, אז זה כבר לוקח את זה ללייף טים, ...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

ימי הירח המלא

אני ילדת ירח מלא… מה זה אומר? לא ממש יודעת, אולם לאורך חיי כבר קרה שהרגשתי את השפעתו עלי, לטוב ולרע… היום, יום ירח מלא הגעתי לסטודיו ולאחר שלוש שנים מתסכלות שבהם חיינו באתר בניה נגלה אלי מדרחוב חדש, אני כבר מדמיינת את...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה