הבלוג של גיא ביתן

guy bitan

מטורף על בישול ואפיה.

עדכונים:

פוסטים: 17

החל מאוגוסט 2014

גלידת וניל מקצועית בקלי קלות

03/07/2015

10501635_892667404133383_3823036323755975384_n

אחת המשימות שהצבתי לעצמי בתחום הקונדיטוריה זה להכין גלידה קרמית אמתית ממש כמו בגלידריות הנחשבות בארץ, לאחר כמה וכמה מתכונים שניסיתי הגעתי לתוצאה הטעימה שלפניכם אני חייב לציין שהמתכון הוא בסיס לכל גלידה שרק תרצו ניתן יהיה להכניס כל דבר טעים שרק יעלה על דעתכם כגון: פניני שוקולד, שבבי וופל, שיברי אגוזים וקוקוס קלוי

להלן המתכון:

חומרים:

450 מ”ל חלב

450 גרם שמנת מתוקה

200 גרם סוכר

30 גרם סירופ גלוקוזה (או דבש)

1.5 גרם מלח

1 מקל וניל

280 גרם חלמונים

אופן ההכנה:

מביאים לרתיחה חלב, שמנת, מלח, גלוקוזה ו 100 גרם סוכר מוסיפים את תוכן מקל הווניל ומורידים מהאש

מערבבים חלמונים ו 100 גרם סוכר עד לאיחוד ועושים השוואת טמפרטורות עם מסת החלב והשמנת.

נותנים לתערובת לנוח במקרר לילה (12 שעות)  ואז היא מוכנה למכונת גלידה.

 אני לא השתמשתי במכונת גלידה ניתן לרכוש תוסף למיקסר שזוהיא בעצם קערה עם דופן כפולה ונוזל בתוכה

מקפיאים את הקערה 24 שעות לפני ואז ניתן לעשות אתה גלידה מדהימה ללא צורך במכונת ייעודית.

 בהצלחה !!!

הקישור לדף שלי:

https://www.facebook.com/GuyCakePie

 

עוד מהבלוג של גיא ביתן

תצוגה מקדימה

קציצות ירק תוניסאיות מעדן

כל מי שמכיר אותי יודע שהחשיפה שלי לעולם הקולינארי הוא דווקא דרך קינוחי שוקולד, פטיפורים ועוגות. בחרתי להתחיל דווקא בבישול המסורתי כמחווה לסבתי ז"ל שאת הריחות המענגים של בישולי יום שישי חסרים לי כל כך. לכן החלטתי לקחת את...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

הנוסחה המנצחת לפלאפל המושלם

זהירות פלאפל שהורס כל דיאטה !!! עם הניחוח והטעם של הפלאפל הטעים הזה שעושה פעולת גירוי כימית במוח מבטיח לכם חברים שהפעם תפסיקו לחשב קלוריות. אתמול לקחתי על עצמי אתגר לא...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קוגל ירושלמי חריף לייט.

מי שיגיד לכם שבשביל קוגל ירושלמי טוב צריך לנסוע לגאולה, תשלפו מיד את המתכון ותחסכו לו נסיעה, כסף וקלוריות. כי במתכון הזה כולם יכולים ליהנות מפני שהחלפתי חצי מכמות האטריות הרגילות באטריות קמח מלא וחצי כמות הסוכר בתחליף...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה