הבלוג של gullkozlov

#gulleats

עדכונים:

פוסטים: 15

עוקבים: 4

החל מינואר 2017

את העוגה הזו מביאים למישהו שאוהבים, והסוד הוא לא רק בטעם אלא גם באריזה שגם אותה אפשר להכין לבד כמו שתראו בסרטון. כך תכינו עוגה בקופסת הפתעה

17/09/2017

baby_gulleats

השתתפתי בסדנת לצילום סרטוני DIY עם דנה ישראלי, המשותפת לסלונה וסימילאק וחזרתי עם פוסט חדש. הגעתי הביתה עם אריזה ריקה של סימילאק כדי להכין סרטון DIY שישלב את האריזה הריקה וכמובן שלא יכולתי שלא להיכנס למטבח. עוגות יום הולדת הן תמיד כיפיות ושמחות, אפשר להשתגע איתם, לקשט בסוכריות, בנצנצים אכילים, בצבעים, אבל למרות כל הקישוטים תמיד נמצא את עצמנו עם אותה תבנית אפייה משעממת מאלומיניום שממש לא עוברת מסך של אינסטגרם.  וכך, בעודי מסתכל על האריזה הריקה ומנסה לחשוב למה היא יכולה להפוך, קפץ לי הרעיון: עוגת יום הולדת בקופסת הפתעות! מקשטים את הקופסה, צובעים, מתפרעים, וממלאים בעוגה יום הולדת הכי טעימה שיש. כל שנשאר הוא להעניק את הכיף הזה למישהו שאוהבים, ולהתחיל לאכול ישר מהקופסה.

לפני מתחילים, שני טיפים:

כדאי לקשט ולהכין את האריזה לפני שממלאים אותה בעוגה.

המתכון המצורף, זה שהכנתי גם בסרטון הוא לעוגת ביסקוויטים קלאסית שכולם אוהבים, לקוח מתוך מתכונים של דנית סלומון עבור השף הלבן עם שינויים מינוריים. אפשר להכין כל עוגה שרוצים בתנאי שהיא ללא אפייה (כי אי אפשר לאפות אריזה של סימילאק!), בכלל, הרבה יותר כיף לחפור בכף בתוך עוגה קרמית וטעימה.

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

מתכון >>

רכיבים:

  • 1 גביע גבינת “נפוליאון” בטעם טבעי של תנובה
  • 500 גרם גבינה לבנה 9% של תנובה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 חפיסה אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 32%
  • חבילת ביסקוויטים פתי־בר שוקו
  • ½ כוס חלב 
  • לציפוי: 7 כפות שמנת להקצפה 32%
  • 75 גרם שוקולד מריר קצוץ לחתיכות קטנות
  • 50 גרם שוקולד חלב קצוץ לחתיכות קטנות
  • סוכריות קטנות צבעוניות לעיטור
  • קישוט מבצק סוכר

הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבלים יחד את הגבינות עם תמצית הווניל והסוכר, עד לקבלת קרם חלק. לקראת סיום הערבוב - מוסיפים את אבקת הפודינג ומערבבים היטב.
  2. בקערה נוספת מקציפים את השמנת לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה במרית.
  3. יוצקים את החלב לקערית. טובלים בכל פעם ביסקוויט אחד ומניחים על תחתית האריזה – יוצרים על תחתית האריזה שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב. מורחים על הביסקוויטים שכבה נדיבה של קרם. מכסים בשכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב, מורחים שכבה שנייה של קרם גבינה, וכך עד שהאריזה מתמלאת עד לגובה המתאים לכם. אל תמלאו עד הסוף – שיישאר מקום לציפוי ולקישוט! מסיימים בשכבת ביסקוויטים אחרונה.
  4. לציפוי שמים את שני סוגי השוקולד עם השמנת בסיר קטן וממיסים מעל להבה נמוכה מאוד, או שמים בקערת זכוכית וממיסים במיקרוגל – מערבבים כל חצי דקה. טורפים לתערובת חלקה ומבריקה ויוצקים על העוגה. מיישרים באמצעות כף כדי שיראה יפה. מפזרים השוקולד סוכריות צבעוניות לעיטור. מוסיפים קישוטים נוספים מבצק סוכר כראות עיניכם.
  5. משקטים את האריזה ומעבירים למקרר לקירור למשך מספר שעות.

 

 

עוד מהבלוג של gullkozlov

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 9 months
תצוגה מקדימה

הליידי מבנגקוק - סיפור אהבה

נחתנו בבנגקוק. זאת הייתה הפעם הראשונה שלנו במזרח הרחוק, וזה הרגיש כמו בסרט סוראליסטי. החום היה מהביל. בתים נמוכי קומה עם כביסה תלויה לייבוש שכבר נראתה מלוכלכת,...

תצוגה מקדימה

"צום" פורים - ומתכון ל"טרובוצ'קי" במילוי קרם

-"למה מתחפשים השנה?" הוא שאל. -"אני יודע למה אני מתחפש" אמרתי. - "אוף, שוב פעם אתה עושה לי את זה" . - "את מה?" שאלתי, למרות שידעתי למה התכוון. - "את זה! אתה תמיד יודע למה אתה מתחפש...

תגובות

פורסם לפני 8 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה