השף גיל רותם

הבלוג של השף גיל רותם

Gil Rotem [ גיל רותם ]

גיל רותם - פרופיל השף גיל רותם, הנו דור חמישי למשפחה ירושלמית ותיקה. מגיל צעיר גילה משיכה עזה לאומנות על כל גווניה והבישול היה מבחינתו זווית נוספת שבה מצא דרך לביטוי יצירתי. בתום שירותו הצבאי טייל בחלקים נרחבים בעולם ... +עוד

גיל רותם - פרופיל השף גיל רותם, הנו דור חמישי למשפחה ירושלמית ותיקה. מגיל צעיר גילה משיכה עזה לאומנות על כל גווניה והבישול היה מבחינתו זווית נוספת שבה מצא דרך לביטוי יצירתי. בתום שירותו הצבאי טייל בחלקים נרחבים בעולם ואף התגורר באוסטרליה ובארה"ב הברית שם נחשף למטבחים מגוונים, לטכניקות השונות ולשילוב שביניהם. לאחר חזרתו לארץ, נרשם ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים אך יומיים לפני תחילת הלימודים, שינה את תכניותיו ונרשם למכללה האקדמית הדסה בה סיים בהצלחה את לימודי אומנות הבישול. בתום לימודיו נסע לאיטליה ולמד בביה"ס היוקרתי ICIF Italian Culinary Institute – שם והתמחה במטבח האיטלקי על גווניו. גיל התמחה במסעדת קבלייר המיתולוגית בירושלים ולאחריה עבד במסעדת לה רג'נס היוקרתית, במלון המלך דוד, עם השף דוד ביטון. במקביל קיים סדנאות בישול איטלקי לקבוצות. היום הוא משלב במטבח את בין אהבתו לתחומי האומנות השונים ולבישול. הוא מוצא בשילוב בין השתיים את הקשר למקום ממנו הוא בא ולתרבות אותה ספג. חומרי הגלם, הצבעים, הטעמים והריחות בשילוב הטכניקות המעורבות, מחברים אצלו את הישן עם החדש, את היצירה הקלסית עם סגנון הבישול החדשני . הוא דואג להיות נאמן לפשטות, תוך הצמדות לחומרי גלם איכותיים וטריים עם קריצה למטבח העכשווי המתחדש.

עדכונים:

פוסטים: 2

החל מאפריל 2014

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה