הבלוג של גילי מזור

אפיה, בישול ומה שהחיים מזמנים ….

קונדיטורית מאוהבת, בת 51, אמא למורן, שקד ונועם וסבתא משוגעת של יעלי ... אני פה לחלוק איתכם מתכונים וסודות אפיה ובישול מהידע שרכשתי והניסיון שצברתי עם השנים כי אני מאמינה "שכל אחד יכול". ואם כבר בלוג אז מידי פעם אשתף... +עוד

קונדיטורית מאוהבת, בת 51, אמא למורן, שקד ונועם וסבתא משוגעת של יעלי ... אני פה לחלוק איתכם מתכונים וסודות אפיה ובישול מהידע שרכשתי והניסיון שצברתי עם השנים כי אני מאמינה "שכל אחד יכול". ואם כבר בלוג אז מידי פעם אשתף אתכם בסיפורים מהחיים, תובנות וחוויות. הצטרפו לאוהדים בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/Gillis.Pastry/

עדכונים:

פוסטים: 10

החל מאפריל 2010

    ארכיון לפברואר, 2017

  • גילי מזור

    פשטידת כרובית ובטטה

    תצוגה מקדימה

    פשטידה בשבילי היא אוצר בלום, מגוון האפשרויות להכנת פשטידה קלה וטעימה פשוט ENDLES (לא נגמר). זוהי דוגמה מצוינת לעוגת פשטידה מלוחה ועשירה, קלה להכנה, כוכבת אצלי באירוח חלבי...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • גילי מזור

    שמרים שושנים במילוי פקאן וקינמון ורוטב טופי

    תצוגה מקדימה

    שמרים זאת החולשה והחוזקה שלי, אני מכינה בשמחה בצקי שמרים (לא משנה איזה סוג) כשיש לי הזמנות, כשאני עצבנית, כשיש לי מצב רוח טוב ובכלל בכל רגע נתון אפשר לגרום לי לשים את ידיי בלישת הבצק החם והנעים הזה... פעם מישהו שאל אותי "למה בצק שמרים?" עניתי חצי בצחוק חצי ברצינות "כי זה מרגיש כמו לעסות שד של אשה אהובה :-) ..." אגב, הוא התאהב ולא בי ......

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • גילי מזור

    טארט פיצוחים בטופי קרמל מלוח

    תצוגה מקדימה

    בבית המרוקאי שגדלתי בו החיבור הזה של מתוק\מלוח היה מאוד מקובל בבישול, בישלו עוף \ בשר עם תבלינים חמים ומתקתקים כמו קינמון ואגוז מוסקט, קירמלו בצל והוסיפו לו פירות יבשים שהמתיקו את המנה , הניחו את התערובות הריחניות האלה על מצע אורז לבן או קוסקוס (בחגים ובאירועים משמחים) וליקקנו את האצבעות... באפיה פחות... בלשון המעטה, העוגיות והמאפים...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה