הבלוג של מירב גביש

גבישס

עדכונים:

פוסטים: 51

עוקבים: 62

החל מדצמבר 2013

מקלות צ’נצ’י פריטי. לכבוד חנוכה.

13/12/2016

fritelepashannuka_gavisious7

חנוכה.

בצק, שמן, אבקת סוכר, החג הזה יהיה שמח.

מתכון איטלקי פשוט להכנה של חטיפי בצק מטוגנים ופריכים.

חג אורים שמח יקרים ויקרות.

המתכון בהמשך הפוסט.

וזה  אוסף המתכונים שלי לחג. לחצו כאן:

allrecipecollageWIDE4_gavisious

מתחילים?

fritelepashannuka_gavisious2

fritelepashannuka_gavisious3

fritelepashannuka_gavisious5

fritelepashannuka_gavisious8

fritelepashannuka_gavisious9

 

אפשר גם בצורת כוכב(:

fritelestarhannuka_gavisiousrecepie

המצרכים:

300 גר’ קמח
2 ביצים גדולות
30 גר’ חמאה (או מחמאה) בטמפ’ חדר
60 גר’ סוכר
גרידת לימון או תפוז
רבע כפית מלח
3 כפות חלב
1 כפית רום, ברנדי או תמצית וניל
1 כפית אבקת אפייה
-
1 ליטר שמן לטיגון
200 גר’ אבקת סוכר לקישוט
רוטב שוקולד להגשה (לא חובה):
250 גר’ שוקולד חלב או מריר
300 מיל’ שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
1. שמים בקערת מיקסר קמח, מלח, סוכר, אבקת אפייה וגרידת תפוז. מערבבים.
2. מוסיפים ביצים, חמאה, רום וחלב. לשים 5-3 דק’ במיקסר (אפשר גם ביד).
3. מכסים את הבצק במגבת ונותנים לו לנוח כחצי שעה. (כמעט ולא תופח).
4. מקמחים קלות משטח.
5. מרדדים את הבצק הכי דק שאפשר – לעובי 2 מ”מ. (אפשר גם במכונת פסטה).
6. חותכים לפסים ברוחב 2 ס”מ על 9 ס”מ (או כל גודל/צורה שאתם רוצים).
7. מטגנים בשמן עד שמזהיב. בערך דקה מכל צד. זה מתנפח (החלק הכי כיפי).
8. מניחים על נייר סופג ומפזרים הרבה הרבה אבקת סוכר. מגישים חם.
9. רוטב שוקולד להגשה (לא חובה):
מרתיחים שמנת מתוקה. שופכים על השוקולד, מערבבים והרוטב מוכן.

מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלישמח שם

https://www.facebook.com/Gavisious

www.gavisious.com

תהנובאהבה מגבישס.

 

 

עוד מהבלוג של מירב גביש

תצוגה מקדימה

פבלובה אהובתי

למתכון לחצו כאן תהנו, באהבה מגבישס. הדף שלי בפייסבוק:  ...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

אם אין עוגה תאכלו מאפין

למתכון לחצו כאן תהנו, באהבה מגבישס. הדף שלי בפייסבוק:  https://www.facebook.com/Gavisious   ...

תגובות

פורסם לפני 4 months
תצוגה מקדימה

שלישיית גרנולה

  מתכון אחד שהפך מהר לשלישייה. עוגיות נפלאות עם קינמון ואגוזים ושאר הפתעות טעימות, חטיף אנרגיה ביתי עטוף בנייר, ופירורי גרנולה. וגם אופציה טבעונית. להמשך המתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר