הבלוג של גלית מור

אוכל למחשבה

גלית מור, בת 29 זמרת מתל אביב, אוכלת ומתאמנת ;)

עדכונים:

פוסטים: 24

החל מינואר 2017

ספרינג רול מרענן במינימום מאמץ!

08/04/2018

זהו זה, אפשר להגיד שהחיינו.
הגענו ל-אחרי החגים!!
עכשיו אפשר להתאושש מהמצות ולחזור בדילוגים לזרועותיו של החמץ הטוב, המוכר והמנחם שלנו.
אחרי כל בישולי החג המטורפים – אין לי כוח להכין או לאכול שום דבר כבד ומסובך…
אז החלטתי (ככה לכבוד האביב) להכין לי ספרינג רול קליל בריא וכיפי.

מצרכים:
דפי אורז
שאריות שניצל
גזר
נבטים
נענע
בזיליקום
2 טבליות רוטב סצ׳ואן ״דורות״
ולאוהבי הג׳ינג׳ר
תוספת של טבלית ג׳ינג׳ר קפוא ״דורות״

אופן ההכנה:
חותכים את הירקות והעוף לרצועות דקות (בסגנון ג׳וליאן).
IMG_3806_800x600
במחבת עם חצי כוס מים שמים את הטבליות שלנו ומערבבים עד שמתקבל רוטב סמיך.
מורידים לאש קטנה ומניחים בפנים את רצועות העוף.
IMG_3809_800x600
בקערה יחסית שטוחה שמים מים פושרים.
לוקחים דף אורז אחד בכל פעם ומניחים בבית.
לאחר שהוא נראה כך:
IMG_3812_800x600
מניחים אותו על צלחת ושמים בפנים את הירקות החתוכים, רצועות העוף ברוטב הסצ׳ואן והעלים.
מגלגלים.
*מניחים בקערה בצד, את מה שנשאר מהרוטב – לטיבול חזק יותר.
IMG_3830_800x600
בתיאבון!

עוד מהבלוג של גלית מור

תצוגה מקדימה

בראוניז נימוחים וכתמים מתוקים

הי, זאת גלית! פחות עובד כשזו לא שלי, אה?... לא חשוב. בפרקים הקודמים בבלוג סיפרתי לכן שכשהייתי צעירה הייתי מבשלת לא מעט עם אמא. זו לא היתה משימה קלה והיא התחילה בכך שהייתי מתגנבת למטבח של אמא ומבקשת לעזור. אמוש, שעם השנים...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

פצצת אנרגיה טבעונית!

יש לי תחושה שככל שהזמן עובר וההכרות שלי עם אביטל ומאכליה המדהימים מעמיקה, כך אני הולכת ומתאהבת ברעיון הטבעוני. לפני מספר שנים, שמעתי על ניסוי שנערך בטיפות מים. מדענים בחנו השפעה של רגשות על חפצים דוממים. לקחו טיפות מים...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

סוכריה לפה, סוכריה לגוף.

אחרי שעברתי את טבילת האש בפוסט הראשון בבלוג החדש שלי. הגיע הזמן גם לסדנא הראשונה שלנו עם פאני המדהימה. אז התחלנו עם לחמים!! פאני הרכיבה מתכונים טעימים ובריאים בצורה מדהימה שתשאיר אתכן שבעות, מרוצות ונדהמות מהטעם. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה