הבלוג של גלית מור

אוכל למחשבה

גלית מור, בת 29 זמרת מתל אביב, אוכלת ומתאמנת ;)

עדכונים:

פוסטים: 24

עוקבים: 3

החל מינואר 2017

ספרינג רול מרענן במינימום מאמץ!

08/04/2018

זהו זה, אפשר להגיד שהחיינו.
הגענו ל-אחרי החגים!!
עכשיו אפשר להתאושש מהמצות ולחזור בדילוגים לזרועותיו של החמץ הטוב, המוכר והמנחם שלנו.
אחרי כל בישולי החג המטורפים – אין לי כוח להכין או לאכול שום דבר כבד ומסובך…
אז החלטתי (ככה לכבוד האביב) להכין לי ספרינג רול קליל בריא וכיפי.

מצרכים:
דפי אורז
שאריות שניצל
גזר
נבטים
נענע
בזיליקום
2 טבליות רוטב סצ׳ואן ״דורות״
ולאוהבי הג׳ינג׳ר
תוספת של טבלית ג׳ינג׳ר קפוא ״דורות״

אופן ההכנה:
חותכים את הירקות והעוף לרצועות דקות (בסגנון ג׳וליאן).
IMG_3806_800x600
במחבת עם חצי כוס מים שמים את הטבליות שלנו ומערבבים עד שמתקבל רוטב סמיך.
מורידים לאש קטנה ומניחים בפנים את רצועות העוף.
IMG_3809_800x600
בקערה יחסית שטוחה שמים מים פושרים.
לוקחים דף אורז אחד בכל פעם ומניחים בבית.
לאחר שהוא נראה כך:
IMG_3812_800x600
מניחים אותו על צלחת ושמים בפנים את הירקות החתוכים, רצועות העוף ברוטב הסצ׳ואן והעלים.
מגלגלים.
*מניחים בקערה בצד, את מה שנשאר מהרוטב – לטיבול חזק יותר.
IMG_3830_800x600
בתיאבון!

עוד מהבלוג של גלית מור

תצוגה מקדימה

אוכלים!

קולי נעלם ליבי נרגש, בא לשכונה בחור חדש! או מסעדה חדשה - שזה בהחלט יותר מרגש. רציתי לספר לכם על המקום החדש בשכונה שלי בתל אביב - הצפון הישן: EATS בפינת הרחובות בן גוריון עם אדם הכהן, נפתחה קפיטרייה אורבנית חדשה בניצוחה...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

סוכריה לפה, סוכריה לגוף.

אחרי שעברתי את טבילת האש בפוסט הראשון בבלוג החדש שלי. הגיע הזמן גם לסדנא הראשונה שלנו עם פאני המדהימה. אז התחלנו עם לחמים!! פאני הרכיבה מתכונים טעימים ובריאים בצורה מדהימה שתשאיר אתכן שבעות, מרוצות ונדהמות מהטעם. ...

תצוגה מקדימה

הכינותי מראש: מעמד טישו ריחני

[youtube KynFm1L3XvA] בשבוע שעבר נקראתי למשרדי סלונה לסדנת DIY של דנה ישראלי. היה תענוג ומהסדנה יצאתי עם מלא השראה ולא מעט טיפים ליצירת סרטון DIY.  אז מיד רציתי ליישם ונגשתי להכנת הסרטון הראשון שלי. מכירים את הטישו הריחני, שתמיד...

תגובות

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה