הבלוג של גלית מור

אוכל למחשבה

גלית מור, בת 29 זמרת מתל אביב, אוכלת ומתאמנת ;)

עדכונים:

פוסטים: 24

החל מינואר 2017

כל כך פשוט להכנה וסופר סופר טעים!

27/09/2017

בואו נדבר על בזיליקום!

 

אני מאוד אוהבת אוכל, ותמיד מתנסה בטעמים חדשים ומעניינים.
אבל לא משנה כמה החך שלי אוהב גיוון, אין צמח תבלין אחד שאני אוהבת יותר מבזיליקום.
הוא מעורר לי כל פעם מחדש את חושי הטעם, מגביר לי את התיאבון ופשוט מקסים את כל שאר המאכלים במטבח בחיוך וניחוחות כובשים!

FullSizeRender-30

לפני כמה ימים, שמתי לב לצמיחה מטורפת במתחם הבזיליקום שבגינתי העירונית (עדן החלון של ביתי).
ועלתה במוחי המחשבה לעשות פסטו.
היום קמתי בבוקר עם המוזה הדרושה – והתחלתי בהכנות.

אז תנו לי לספר לכם כיצד מכינים פסטו טבעוני, כל כך טעים ועשיר, שכל מי שיטעם ממנו יתאהב בו וידרוש מכם את המתכון שלו!

מצרכים:

FullSizeRender-28

בזיליקום – שתי כוסות עלים דחוסים
שמן זית – חצי כוס
מלח הימלאיה – רבע-חצי כפית – תלוי בטעמכם
שום – שן אחת
צנוברים – כוס
אגוז ברזיל – שליש כוס
קבוקים – שליש כוס

אופן ההכנה:

IMG_8929

הכל לתוך המיקסר ולטחון עד לקבלת מרקם אחיד.

IMG_8932

כן, זה עד כדי כך פשוט.

FullSizeRender-29

בתיאבון!

עוד מהבלוג של גלית מור

תצוגה מקדימה

טוסקנה בישראל.

מי היה מאמין שבמרחק נגיעה מתל אביב נחווה, אימי ואני, את אחת הארוחות הטעימות ביותר שיצא לנו להשתתף בהן. בשישי האחרון, עליתי לרכב ויחד עם אימי היקרה נסענו לכרם...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

סוכריה לפה, סוכריה לגוף.

אחרי שעברתי את טבילת האש בפוסט הראשון בבלוג החדש שלי. הגיע הזמן גם לסדנא הראשונה שלנו עם פאני המדהימה. אז התחלנו עם לחמים!! פאני הרכיבה מתכונים טעימים ובריאים בצורה מדהימה שתשאיר אתכן שבעות, מרוצות ונדהמות מהטעם. ...

תצוגה מקדימה

תאונת רכבת

הי כולם! אחרי הכרות לא כזאת קצרה בינינו, אני רוצה לספר לכם על העבודה שלי. אני גלית, בת 28 (לאחרונה), זמרת מתל אביב. -מה, זמרת? התכוונת מלצרית? -לא, התכוונתי זמרת. -אפשר להתפרנס מזה בכלל? -תראו, אני משלמת שכר דירה ויש אוכל בבית,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה