הבלוג של גלית מור

אוכל למחשבה

גלית מור, בת 27 זמרת מתל אביב, אוכלת ורצה ;)

עדכונים:

פוסטים: 19

עוקבים: 3

החל מינואר 2017

פטנט קל ומהיר למיחזור של אריזת סימילאק למעמד ריחני ומעוצב לטישו… לא תאמינו כמה זה קל.

06/09/2017

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

בשבוע שעבר נקראתי למשרדי סלונה לסדנת DIY של דנה ישראלי. היה תענוג ומהסדנה יצאתי עם מלא השראה ולא מעט טיפים ליצירת סרטון DIY.  אז מיד רציתי ליישם ונגשתי להכנת הסרטון הראשון שלי.
מכירים את הטישו הריחני, שתמיד מוכרים בסופר-פארם וצריך למשכן בשבילן בית?  כבר שנים שהרעיון הזה נמצא לי בראש וכעת סוף סוף היתה לי ההזדמנות להעמיד אותו למבחן, ולהכין אחד כזה בבית, מאריזת סימילאק. צפו בסרטון צעד צעד: איך אפשר להפוך אריזת סימילאק  למעמד ריחני ומעוצב לטישו.  שם המשחק הוא מיחזור, זה לגמרי מגניב לראות איך, מוצרים שחשבנו שמקומם בפח,  הם בעצם חומר גלם למשהו חדש לגמרי.

עוד מהבלוג של גלית מור

תצוגה מקדימה

הפיצה שאהבה כרובית!

כן כן, קראתן נכון, היום אני כותבת לכן על פיצה! כמו שאתן מכירות אותי כבר, חייב להיות כאן טוויסט בריא... באופן גורף דיאטנים מכתירים את הפיצה בתואר הג׳אנק פוד הכי ״בריא״. כיוון שיש בה חלוקה, יחסית שווה של ירקות חלבונים...

תגובות

פורסם לפני 8 months
תצוגה מקדימה

נשיקות רועים וחברים.

השבוע קיבלנו משימת מאסטר שף - מנה שהמרכיב העיקרי שלה הוא תפוחי אדמה. מה אומר ומה אגיד - זה לא בדיוק ירק ״בריא״ בטח שלא רזה ולדעת שאני חייבת להכין משהו עם זה הכניס אותי למעט לחץ. אז אחרי עבודת מחקר יסודית ומעמיקה הגעתי...

תגובות

פורסם לפני 8 months
תצוגה מקדימה

על אחים וסלטים!

אין דבר שאני יותר אוהבת מאשר ירקות.. שלמים, חתוכים, צלויים או טריים. תמיד אפשר לטרוף אותם בלי להרגיש אשמה(!) אבל אין מה לעשות בשל הטעם העדין של רובם הם לא תמיד נכנסים...

תגובות

פורסם לפני 8 months

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה