הבלוג של גלית מור

אוכל למחשבה

גלית מור, בת 29 זמרת מתל אביב, אוכלת ומתאמנת ;)

עדכונים:

פוסטים: 24

החל מינואר 2017

פטנט קל ומהיר למיחזור של אריזת סימילאק למעמד ריחני ומעוצב לטישו… לא תאמינו כמה זה קל.

06/09/2017

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

בשבוע שעבר נקראתי למשרדי סלונה לסדנת DIY של דנה ישראלי. היה תענוג ומהסדנה יצאתי עם מלא השראה ולא מעט טיפים ליצירת סרטון DIY.  אז מיד רציתי ליישם ונגשתי להכנת הסרטון הראשון שלי.
מכירים את הטישו הריחני, שתמיד מוכרים בסופר-פארם וצריך למשכן בשבילן בית?  כבר שנים שהרעיון הזה נמצא לי בראש וכעת סוף סוף היתה לי ההזדמנות להעמיד אותו למבחן, ולהכין אחד כזה בבית, מאריזת סימילאק. צפו בסרטון צעד צעד: איך אפשר להפוך אריזת סימילאק  למעמד ריחני ומעוצב לטישו.  שם המשחק הוא מיחזור, זה לגמרי מגניב לראות איך, מוצרים שחשבנו שמקומם בפח,  הם בעצם חומר גלם למשהו חדש לגמרי.

עוד מהבלוג של גלית מור

תצוגה מקדימה

בראוניז נימוחים וכתמים מתוקים

הי, זאת גלית! פחות עובד כשזו לא שלי, אה?... לא חשוב. בפרקים הקודמים בבלוג סיפרתי לכן שכשהייתי צעירה הייתי מבשלת לא מעט עם אמא. זו לא היתה משימה קלה והיא התחילה בכך שהייתי מתגנבת למטבח של אמא ומבקשת לעזור. אמוש, שעם השנים...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

פצצת אנרגיה טבעונית!

יש לי תחושה שככל שהזמן עובר וההכרות שלי עם אביטל ומאכליה המדהימים מעמיקה, כך אני הולכת ומתאהבת ברעיון הטבעוני. לפני מספר שנים, שמעתי על ניסוי שנערך בטיפות מים. מדענים בחנו השפעה של רגשות על חפצים דוממים. לקחו טיפות מים...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

סוכריה לפה, סוכריה לגוף.

אחרי שעברתי את טבילת האש בפוסט הראשון בבלוג החדש שלי. הגיע הזמן גם לסדנא הראשונה שלנו עם פאני המדהימה. אז התחלנו עם לחמים!! פאני הרכיבה מתכונים טעימים ובריאים בצורה מדהימה שתשאיר אתכן שבעות, מרוצות ונדהמות מהטעם. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה