הבלוג של דקלה ביבר גברא

diklabg

עדכונים:

פוסטים: 3

החל מאוקטובר 2018

מיני פיתות זריזות ממולאות בסביח שלא מבייש אף דוכן שבו ביקרתם. מתכון פשוט וטעים להפליא

02/09/2019

סביח (צילום: דקלה ביבר גברא)

במסגרת שיתוף הפעולה עם חברת “מרינה” קיבלתי סל מלא כל טוב. כיאה לאמא ממהרת, החלטתי שהפעם אני מפיקה את המירב ובזריזות.

ככה נולד לו הסביח של מרינה, מיני פיתות זריזות, ותכולת סביח שלא מביישת אף דוכן שביקרתם בו בעבר.

המתכון די פשוט.

את הביצים מבשלים עד להיותן קשות.

את החציל מטגנים, את הבטטות מטגנים- טיפ חשוב – יש לחתוך אותן דקדק

את תפוחי האדמה הכנתי בשתי אופציות, בישול במיקרו ובתנור עם שמן זית, רוזמרין ומעט מלח

את הקישואים גם בתנור עם שמן זית, רוזמרין ומעט מלח

ואז כל אחד מבני הבית מרכיב לו את הסביח המוצלח עבורו, אפשר להוסיף טחינה, חומוס, או כל ממרח אחר שאוהבים.

זהירות- סכנת התמכרות מובטחת!

פיתות ביתיות (צילום: דקלה ביבר גברא)

מתכון למיני פיתות ביס

קילו קמח
רבע כוס שמן
מעט מלח
כף סוכר
כף וחצי שמרים
בערך 3 כוסות מים- הבצק צריך להיות רך למגע ולא דביק

תהליך ההכנה- יש ללוש יחד את כל החומרים, לתת לבצק לנוח כשעה=שעה וחצי. לאחר מכן לחלק לכ-20 פיתות קטנות ולתת להן לתפוח יפה על גבי הנייר אפייה במגשי התנור.

יש לאפות בחום של 250 מעלות, עם חום עילי ולא טורבו. ולתת לכל צד כ3-4 דקות אפייה.

 

עוד מהבלוג של דקלה ביבר גברא

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 1 year

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות ב-5 דקות- לאמהות עסוקות ולא רק

אתמול השתתפתי בסדנא של פאני רוטשטיין בשיתוף "מרינה", הייתה סדנא נפלאה, מלאה בעשייה ובעיקר בניחוחות נפלאים. חברת מרינה אשר עשרות שנים עובדת בתחום התוצרת הטרייה, הפתיעה...

תגובות

פורסם לפני 4 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה