הבלוג של עידן דלל

foodis

ברוכים הבאים לבלוג האוכל שיעשה לכם את היום טעים יותר גם בפייסבוק! www.facebook.com/Fooodis

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מינואר 2015

אז מחר הוא חוזר לקצת, הגשם… שוב רוחות קרירות ירגיעו את החום הלא מוסבר הזה של תחילת נובמבר.
ומה יותר כייף בגשם ממרק משביע וטעים. כזה שאפשר לאכול גם בצהריים וגם בערב…
פשוט פשוט להכנה, וטעים טעים לאכילה.

FOODIS – גם בפייסבוק! לחצו כאן!
רכיבים- 
1 דלורית חתוכה לקוביות ללא קליפה וגרעינים
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
4 שיני שום קלופות
1 בצל אדום חתוך גס
6 עלי מרווה גדולים
1 כפית פלפל
1 כפית מלח

לשלב הטחינה-
0.5 כפית אגוז מוסקט
1 כפית סוכר
100 מ״ל שמנת לבישול
1 כוס כוסברה קצוצה

0.5 כוס אפונה קפואה

אופן הכנה-

1.
לסיר בינוני מכניסים את כל רכיבי המרק מלבד לשמנת לסוכר, לאגוז המוסקט ולכוסברה וממלאים את הסיר במים. המים אמורים לכסות את הרכיבים.

מבשלים עד לריכוך תפוח האדמה והדלורית.

2.
טוחנים בבלנדר או בעזרת בלנדר מוט את המרק ביחד עם השמנת, הסוכר והכוסברה.

יכול להיות שיהיו לכם מעט מדי מים או יותר מדי. עדיף להתחיל לטחון עם פחות מים ואז להוסיף בהדרגה עד לדרגת הסמיכות הרצויה. אם יש מעט מדי מים כמובן שצריך להוסיף עד לדרגת הסמיכות הרצויה.

טועמים ומתקנים תיבול.

מוסיפים את האפונה ומביאים לרתיחה.

3.
מוזגים לקערת מרק ומזלפים מעל מעט שמן זית ומעט שמנת, מעטרים בעלי כוסברה.

4.
בתאבון

אהבתם?
FOODIS – גם בפייסבוק! לחצו כאן!

עקבו אחרי גם בסלונה אוכל-
http://saloona.co.il/foodis/

12065859_1203189886362778_3476083877800740014_n

עוד מהבלוג של עידן דלל

תצוגה מקדימה

עוגות גבינה ואמונות תפלות... הקשר נחשף!

אישית אני די מאמין באמונות תפלות. דפיקות על עץ, לא לעבור מתחת לסולם ועוד ועוד המצאות כאלה ואחרות שאספתי עם השנים כחלק ממעבדת הניסויים שלי (המטבח) החלטתי אחרי אינספור עוגות גבינה שנשברו לעשות מעשה נועז במיוחד, וכנגד כל...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

את זה אתם בטוח תאהבו- עוגה בחושה קרמית וגבינתית...

העוגה הזו היא עוגה פשוטה להכנה אך התוצאה בכלל לא פשוטה. עוגה בחושה קרמית, חמאתית ופשוט טעימה! את המתכון הזה תגזרו ותשמרו! רכיבים: 170 גרם חמאה 120 גרם גבינת שמנת- האחוז להחלטתכם. ככל שיהיה יותר גבוה העוגה תהיה יותר...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

בלי טיפת שמן! קציצות עוף אפויות שוות ועסיסיות במיוחד!

מי לא מכיר את היום הזה שאי אפשר להתחמק ממנו - זה שהגיע אחרי שהכרזתם "מחר דיאטה!". אבל מי אמר שחייבים לאכול אוכל נטול טעם ומרקם, או רק סלט רחמנא לצלן? קבלו מתכון לקציצות עוף בתנור עסיסיות בטירוף ופשוטות להכנה, טעימות מאוד ובלי...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה