הבלוג של עידן דלל

foodis

ברוכים הבאים לבלוג האוכל שיעשה לכם את היום טעים יותר גם בפייסבוק! www.facebook.com/Fooodis

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מינואר 2015

אם כבר לצום- אז בשביל לאכול את הממזריות האלה אחרי!

אני מוכרח להודות, יש המון גירסאות לעוגיות האלה אבל את הגירסא הזו אני מבטיח לכם שלא תפסיקו להכין, ויותר מזה לא תפסיקו לאכול!

מדובר בעוגיה פריכה פריכה ובעלת מליחות מענגת של פרמזן שלוקח בדיוק חצי שעה להכין. אז למה לקנות מוכן כשאפשר להשוויץ בעוגיות ״הום מייד״?

Snap 2015-09-21 at 11.21.26

FOODIS גם בפייסבוק- לחצו כאן!
רכיבים: (לכ-40 עוגיות)-
100 גרם חמאה
100 גרם פרמזן מגורדת
1 כוס קמח מנופה
חצי כפית מלח
כפית פלפל

שומשום שחור ושמן זית לציפוי

איך מכינים:

1.
מחממים תנור ל-180 מעלות.

במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה במשך 3 דקות. מוסיפים לה את הפרמזן המלח והפלפל ומערבבים יחד.

מוסיפים לתערובת את הקמח ומערבבים קלות עד לאיחוד.

יוצרים מהבצק נחש עבה ועוטפים אותו כמו סוכריה בעזרת נייר אפיה או ניילון נצמד ומעבירים למקפיא לרבע שעה.

2.
מוציאים את הבצק מהמקפיא ומוציאים אותו מהעטיפה. משמנים אותו עם מעט שמן זית ומפזרים על משטח העבודה שומשום שחור. מגלגלים את הבצק בחוזקה בשומשום עד לציפוי מלא.

מרפדים תבנית בנייר אפיה. חותכים בעזרת סכין חדה חותכים את הבצק למטבעות בעובי ס״מ ומניחים אותן על גבי נייר האפיה עם מרווח קטן בין אחת לשנייה.

3.
אופים 12 דקות או עד להזהבה.

4.
מאחסנים בצנצנת אטומה לאחר שהעוגיות התקררו. הן תחזקנה כשבוע. אם לא יגמרו אותן לפני …

5. 
בתאבון

אהבתם?
FOODIS גם בפייסבוק- לחצו כאן!
Snap 2015-09-21 at 11.21.39

עוד מהבלוג של עידן דלל

תצוגה מקדימה

עוגות גבינה ואמונות תפלות... הקשר נחשף!

אישית אני די מאמין באמונות תפלות. דפיקות על עץ, לא לעבור מתחת לסולם ועוד ועוד המצאות כאלה ואחרות שאספתי עם השנים כחלק ממעבדת הניסויים שלי (המטבח) החלטתי אחרי אינספור עוגות גבינה שנשברו לעשות מעשה נועז במיוחד, וכנגד כל...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

את זה אתם בטוח תאהבו- עוגה בחושה קרמית וגבינתית...

העוגה הזו היא עוגה פשוטה להכנה אך התוצאה בכלל לא פשוטה. עוגה בחושה קרמית, חמאתית ופשוט טעימה! את המתכון הזה תגזרו ותשמרו! רכיבים: 170 גרם חמאה 120 גרם גבינת שמנת- האחוז להחלטתכם. ככל שיהיה יותר גבוה העוגה תהיה יותר...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

בלי טיפת שמן! קציצות עוף אפויות שוות ועסיסיות במיוחד!

מי לא מכיר את היום הזה שאי אפשר להתחמק ממנו - זה שהגיע אחרי שהכרזתם "מחר דיאטה!". אבל מי אמר שחייבים לאכול אוכל נטול טעם ומרקם, או רק סלט רחמנא לצלן? קבלו מתכון לקציצות עוף בתנור עסיסיות בטירוף ופשוטות להכנה, טעימות מאוד ובלי...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה