הבלוג של עידן דלל

foodis

ברוכים הבאים לבלוג האוכל שיעשה לכם את היום טעים יותר גם בפייסבוק! www.facebook.com/Fooodis

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מינואר 2015

לפעמים אנחנו צריכים פחמימה. פשוט פחמימה. כזו שתתפצפץ בשיניים ואז נגיע למילוי עסיסי וטעים, אוכל מנחם קוראים לזה, וזה כל מה שצריך בחיים ובעיקר עכשיו כשנשארו עד יומיים לחופש…

קבלו מתכון פשוט בטירוף שכל מה שצריך לידו זה רסק עגבניות, פשוט כזה וכמה זיתים…

אהבתם? אני גם בפייסבוק!

https://www.facebook.com/Fooodis

 

 

11825882_1159356177412816_4588789322897775336_n

רכיבים:

1 חבילת בצק עלים

1/2 קילו בולגרית 5%

1/2 קילו ריקוטה 5%

2 ביצים

1 כף אורגנו יבש

1 כף פלפל גרוס

כמה הזלפות של שמן זית.

להברשה-

1 ביצה טרופה עם מעט מים

שומשום

אופן הכנה-

1.

הפשירו את בצק העלים לפי הוראות היצרן (לילה במקרר הכי טוב).

חממו תנור ל-200 מעלות.

פתחו אותו לגמרי והעבירו אותו למשטח מקומח. פזרו מעט קמח גם על החלק שאינו על המשטח ובעזרת מערוך רדדו אותו קצת לאורך ולרוחב.

2.

בחלק הרחוק מכם צרו פס של גבינה. כמות המילוי אמורה כולה להכנס לבצק הזה.

11866260_1159363534078747_984505004237198408_n

3.

תפסו את החלק הרחוק של הבצק וקפלו אותו על מילוי הגבינה והתחילו לגלגל אותו אליכם.

אתם אמורים לקבל גליל בצק שבתוכו מילוי הגבינה.

4.

הברישו בביצה הטרופה ופזרו מעל שומשום.

5.

העבירו בזהירות לתבנית מרופדת בנייר אפיה מרוחה במעט שמן זית וצרו שבלול. את הקצה החיצוני של השבלול הכניסו בעדינות מתחת לבצק.

IMG_20150831_135116

6.

אפו כשעה. הגישו ליד רסק עגבניות פשוט (4 עגבניות טריות ו2 שיני שום טחונים במעבד מזון עם מלח ופלפל).

7.

בתאבון

אהבתם?

פרגנו בלייק או שיתוף ל- Foodis בפייסבוק

https://www.facebook.com/Fooodis

עקבו אחרי גם בסלונה אוכל-

http://saloona.co.il/foodis/

11825882_1159356177412816_4588789322897775336_n

עוד מהבלוג של עידן דלל

תצוגה מקדימה

עוגות גבינה ואמונות תפלות... הקשר נחשף!

אישית אני די מאמין באמונות תפלות. דפיקות על עץ, לא לעבור מתחת לסולם ועוד ועוד המצאות כאלה ואחרות שאספתי עם השנים כחלק ממעבדת הניסויים שלי (המטבח) החלטתי אחרי אינספור עוגות גבינה שנשברו לעשות מעשה נועז במיוחד, וכנגד כל...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

את זה אתם בטוח תאהבו- עוגה בחושה קרמית וגבינתית...

העוגה הזו היא עוגה פשוטה להכנה אך התוצאה בכלל לא פשוטה. עוגה בחושה קרמית, חמאתית ופשוט טעימה! את המתכון הזה תגזרו ותשמרו! רכיבים: 170 גרם חמאה 120 גרם גבינת שמנת- האחוז להחלטתכם. ככל שיהיה יותר גבוה העוגה תהיה יותר...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

בלי טיפת שמן! קציצות עוף אפויות שוות ועסיסיות במיוחד!

מי לא מכיר את היום הזה שאי אפשר להתחמק ממנו - זה שהגיע אחרי שהכרזתם "מחר דיאטה!". אבל מי אמר שחייבים לאכול אוכל נטול טעם ומרקם, או רק סלט רחמנא לצלן? קבלו מתכון לקציצות עוף בתנור עסיסיות בטירוף ופשוטות להכנה, טעימות מאוד ובלי...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה