הבלוג של עידן דלל

foodis

ברוכים הבאים לבלוג האוכל שיעשה לכם את היום טעים יותר גם בפייסבוק! www.facebook.com/Fooodis

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מינואר 2015

מי לא מכיר את היום הזה שאי אפשר להתחמק ממנו – זה שהגיע אחרי שהכרזתם “מחר דיאטה!”. אבל מי אמר שחייבים לאכול אוכל נטול טעם ומרקם, או רק סלט רחמנא לצלן? קבלו מתכון לקציצות עוף בתנור עסיסיות בטירוף ופשוטות להכנה, טעימות מאוד ובלי המצפון שידבר אליכם אחרי זה. קציצות כאלה שתשאירנה לכם טעם של עוד, נימוחות מבפנים ופריכות מבחוץ, והכי חשוב בלי טיפה אחת של שמן!

 

מרכיבים:

500 גרם חזה עוף טחון

1 בצל קצוץ דק

1 קישוא מגורד דק

2 שיני שום כתושות

גרידה מלימון 1

1 כוס כוסברה קצוצה (אפשר גם פטרוזיליה)

3 כפות זרעי פשתן

1 כפית פפריקה (אפשר פפריקה חריפה למי שאוהב)

1/2 כפית אגוז מוסקט טחון

מלח ופלפל לפי הטעם- בערך חצי כפית מכל אחד.

 

אופן הכנה:

1.

מחממים את התנור מראש לחום של 220 מעלות.

2.

בקערה מערבבים את כל המרכיבים ולשים כ- 5 דקות.

הלישה הארוכה הכרחית – היא תגרום לקציצות שלכם להידבק כמו שצריך ולא להתפרק.

3.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ויוצרים מתערובת חזה העוף כדורים. שמים כל כדור בתבנית ומועכים מעט.

4.

אופים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות למשך כ- 15 דקות, הופכים את הקציצות ואופים במשך כ- 10 דקות נוספות.

5.

וזהו בעצם, קציצות עוף אפויות קלות וטעימות. מגישים לצד אורז, פירה או אפילו בתוך רוטב אדום.

6.

בתיאבון (:

אהבתם?

פרגנו בלייק או שיתוף ל- Foodis בפייסבוק
https://www.facebook.com/Fooodis

עקבו אחרי גם בסלונה אוכל-
http://saloona.co.il/foodis/

 

Snap 2015-06-04 at 16.56.07

עוד מהבלוג של עידן דלל

תצוגה מקדימה

עוגות גבינה ואמונות תפלות... הקשר נחשף!

אישית אני די מאמין באמונות תפלות. דפיקות על עץ, לא לעבור מתחת לסולם ועוד ועוד המצאות כאלה ואחרות שאספתי עם השנים כחלק ממעבדת הניסויים שלי (המטבח) החלטתי אחרי אינספור עוגות גבינה שנשברו לעשות מעשה נועז במיוחד, וכנגד כל...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

את זה אתם בטוח תאהבו- עוגה בחושה קרמית וגבינתית...

העוגה הזו היא עוגה פשוטה להכנה אך התוצאה בכלל לא פשוטה. עוגה בחושה קרמית, חמאתית ופשוט טעימה! את המתכון הזה תגזרו ותשמרו! רכיבים: 170 גרם חמאה 120 גרם גבינת שמנת- האחוז להחלטתכם. ככל שיהיה יותר גבוה העוגה תהיה יותר...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

החוויה הטבעונית שלי

הייתי אתמול בסדנא טבעונית. ולא סתם סדנא טבעונית סדנא טבעונית ללא גלוטן. והאמת אני חייב להודות שהגעתי עם חששות כבדים. מי שעוקב אחרי כבר יודע שאני לא בדיוק הבן אדם הכי...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה